ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > teknoloji > dark messiah, heroes of might and magic
yok bole bisi oyun frp
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

tine®©in
tine®©in
paylaşım programında öle gezerken denk geldi indirdim kurdum. mükemmel bir oyun, ama işte baya sağlam bilgisayar gerekli, benmki zorlanıyor biraz. Oyunun tek kötü yanı kurması, kurarken uyuz etti bilgisayarı camdan atcaktım o derece ama değdi mi deerseniz cidden değdi. prince of persia tadında, normal warcraftım filan videolarındaki grafiklerden daha iyi grafikle oyun oynuyorsun süper cidden yaf, bilgisyarınız sağlamsa biraz da boş vaktiniz varsa mutlaka bulup kurun derim:) paylaşım görevimi tamamladım saygılar
27 Kasım 2007 03:07   mesajın adresini al  

tine®©in
tine®©in
bu arada iki s ile yazılıyor özür dilerim:(
27 Kasım 2007 03:08   mesajın adresini al  

sphinx®
sphinx®
son derece doyurucu,zevkli bir oyun...senaryosu da gayet sürüleyici.nispeten kalburüstü bir sistem gerekiyor oyunu sorunsuz çalıştırmak için.

heroes serisinden alakasız bu oyun,sadece might and magic serisi ile bağlantılı.

ayrıca oyun sonu ile ilgili küçük bir ipucu ;) oyunu iyi veya kötü olarak 2 farklı sonla bitirebiliyorsunuz....ikisini de deneyin derim ben...

eğer oynayan ya da oynayacak olan varsa,iyi eğlenceler...
27 Kasım 2007 04:02   mesajın adresini al  

tine®©in
tine®©in
bi oyunu çalıştırabilsem adam gibi, bilgisayarı düzeltcem sırf oyun için :)))
27 Kasım 2007 05:12   mesajın adresini al  

ver pacıno
ver pacıno
ben demosunu buldum ya 1,38 gb lik sen full mü buldun bulduysan hangi siteden...
27 Kasım 2007 17:28   mesajın adresini al  

tine®©in
tine®©in
yok ben kampus içi paylaşımdan buldum, set upı 7 gb, single player yaklaşık7gb, multi playerı yaklaşık 10 gb yer kaplıyo, 512 ram istiyo, 128lik ekran kartım var baya sağlam ama sıctı oyunu kaldırmıo fazla ısınıyo:)ankaraya gelebilirsen set upı cekcem dvdye
27 Kasım 2007 18:03   mesajın adresini al  

daydreamer06
daydreamer06
assasian creed die bi oyun çıktı ubisoftun o prince of persia tadı verebilir
27 Kasım 2007 22:32   mesajın adresini al  

keffenhaphazzah
keffenhaphazzah
ben ilk bilgisayari aldigim gunden beri heroes m&m oynuyorum :D tum seriyi tavsiye ederim
28 Kasım 2007 03:56   mesajın adresini al  

ciyan
ciyan
Arkadaşlar hiç öyle korsanıyla falan uğraşmayın. Şu an bu oyun Aral İthlat tarafından 15 YTL'ye satılıyo. Zaten korsan oyun satan bi yerden alsanız, 2 dvd olacağı için en az 10 YTL fiyat biçerler. En iyisi 5 daha verin, gidin orjinal alın...
28 Kasım 2007 10:21   mesajın adresini al  

*zuzu*
*zuzu*
oyunu ogle anlatmıssınız kı ılgımı cok cektın prince of persia yı zamanın da cok oynadıgım ıcın onun tadında bı oyun olur ınsallah kampus ıcı paylasımından buldum ındırıyorum sımdı yalnız eger cok kasış bi sey ıse yuklemesi yandım...:/
28 Kasım 2007 19:10   mesajın adresini al  

tine®©in
tine®©in
yüklemesini geç oyunda feci kasıyo:S gene hata vermeye başladı poff, gül güzel ama dikensiz olmuyo işte
28 Kasım 2007 23:03   mesajın adresini al  

tech-n9ne
tech-n9ne
STRANGLE HOLD U OYNAMANIZI TAVSİYE EDERİM TABİ EKRAN KARTINIZA GÜVENİYORSANIZ 3 DVD bir CD Chin yapımı tek kelimeyle Mükemmel bir oyun göz atmak isteyenler www.youtube.com adresinden oyun ismini yazıp aratabilir.
29 Kasım 2007 10:16   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009