ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > oyunlar > bugulanmis bi cama ne yazardiniz
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  4  5  43  44  45  49  50  51  52  53  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 517 - 528

sanrt
sanrt
ne demek nası barışık seviorum ben kendimi lanet etmiom yaşadıma çoğu gibi.bu yüsden kendi nickimi yasmam çok normal cama..seninkini mi yazıyım :).kalıp falan değil bunnar tamamen bana ösel :)

nie benmkini yazasn:D:Dbenm nickm benm olsn senn nickn sana kalsn:D:D:D kim aşadıına lanet ediosa şaet kawgası kendiyle deildir be dostum hayatladır o kavga ne bilim hükümetledir,basınladır,emperyalizmledir,kimse kendine acı wermek istemez mazoşistler bile zewk aldııı için yapar herşei acı çektii için deil yani özünde neymiş senn deiminle herkes kendine barışık....yani neymiş aslında barışık die bişe yok sadece yaşarsn....
24 Kasım 2008 23:57   mesajın adresini al  

qülücüq
qülücüq
bu kadar basit yani...ha saksıdaki bitki ha sen :)) o da güsel ama beni bu sınıfa alma mümkünse
sanrt demis ki:
ne demek nası barışık seviorum ben kendimi lanet etmiom yaşadıma çoğu gibi.bu yüsden kendi nickimi yasmam çok normal cama..seninkini mi yazıyım :).kalıp falan değil bunnar tamamen bana ösel :)

nie benmkini yazasn:D:Dbenm nickm benm olsn senn nickn sana kalsn:D:D:D kim aşadıına lanet ediosa şaet kawgası kendiyle deildir be dostum hayatladır o kavga ne bilim hükümetledir,basınladır,emperyalizmledir,kimse kendine acı wermek istemez mazoşistler bile zewk aldııı için yapar herşei acı çektii için deil yani özünde neymiş senn deiminle herkes kendine barışık....yani neymiş aslında barışık die bişe yok sadece yaşarsn....
25 Kasım 2008 00:06   mesajın adresini al  

sanrt
sanrt
bu kadar basit yani...ha saksıdaki bitki ha sen :)) o da güsel ama beni bu sınıfa alma mümkünse

hahahaha bunu anladın haa afferin sana bak bi kitap sölimm git oku güücüqq ''felsefenin temel ilkesi'' ben sana kısa bi özet sunimmm kendinden en çok nefret eden bi insan bile kendini sewdii için nefret ediodur dicem de sen şimdi anlamıcan saçmalıcan bana yahu mallık bende nie sana böle zor bişei anlatmaya çalışıorm şaka yaptm bana kendimle barışıkm dedn :D:D:D:D kendine cook iiii bakacan sen:D:D:D
25 Kasım 2008 00:09   mesajın adresini al  

qülücüq
qülücüq
ya bırak allaşkına bana felsefe parçalama :) bu kadar ciddiye alan sensin :)ben yasdına cevap konuştum(buda nası bi cümleyse)
sanrt demis ki:

hahahaha bunu anladın haa afferin sana bak bi kitap sölimm git oku güücüqq ''felsefenin temel ilkesi'' ben sana kısa bi özet sunimmm kendinden en çok nefret eden bi insan bile kendini sewdii için nefret ediodur dicem de sen şimdi anlamıcan saçmalıcan bana yahu mallık bende nie sana böle zor bişei anlatmaya çalışıorm şaka yaptm bana kendimle barışıkm dedn :D:D:D:D kendine cook iiii bakacan sen:D:D:D
25 Kasım 2008 00:11   mesajın adresini al  

sanrt
sanrt
tamam cnm sen kendine iii bak
25 Kasım 2008 00:13   mesajın adresini al  

peja
peja
Her çıkılan basamak sondan bir önceki mazi belki
Düşüncelerde kuramlar ileri görüşsüz...
25 Kasım 2008 00:15   mesajın adresini al  

sanrt
sanrt
bugulu gözler babaya slm yazarım:)
25 Kasım 2008 00:32   mesajın adresini al  

qülücüq
qülücüq
artık snrt yasçam :)
25 Kasım 2008 00:33   mesajın adresini al  

ıssız
ıssız
canısı
25 Kasım 2008 00:34   mesajın adresini al  

suratsız
suratsız
zigzag
25 Kasım 2008 00:36   mesajın adresini al  

merius
merius
elimi yumruk yapıp ayaklar yapar altınada bu buhar geçene kadar yanındayım yazardım
öcüüüüüüüü
30 Kasım 2008 06:39   mesajın adresini al  

halloj
halloj
böööööğğğğ :s
30 Kasım 2008 06:39   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  43  44  45  49  50  51  52  53  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 517 - 528

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009