hayır canım biz buna kendiyle barışık diyoruz :)))
sanrt demis ki: megoloman insan profili gülücüq hahaha
24 Kasım 2008 23:38
-suz
wish to again
24 Kasım 2008 23:39
ıncubus
beni sil
24 Kasım 2008 23:40
sanrt
hayır canım biz buna kendiyle barışık diyoruz :)))
tamm cnm işte megoloman:D:D insan kendiyle barışık weahutta küsüşük olur mu yaaa:D:Dyaşarsın sadece ??* di mi ama??
24 Kasım 2008 23:40
qülücüq
hocam yabma yha ikisi çok farklı şeyler...sadece yaşarsında ne demek..o zaman sıradan bi canlıdan farkımıız ne ...
uyarı:lütfen at gözlüklerini çıkaralım :P
sanrt demis ki: hayır canım biz buna kendiyle barışık diyoruz :)))
tamm cnm işte megoloman:D:D insan kendiyle barışık weahutta küsüşük olur mu yaaa:D:Dyaşarsın sadece ??* di mi ama??
24 Kasım 2008 23:42
sanrt
hocam yabma yha ikisi çok farklı şeyler...sadece yaşarsında ne demek..o zaman sıradan bi canlıdan farkımıız ne ... uyarı:lütfen at gözlüklerini çıkaralım :P
bende onu diorm be güzelm böle kalıp cümleler kalıp laflar kendimle barışıkım....hadi soruorm sana nası barışık????
24 Kasım 2008 23:47
qülücüq
ne demek nası barışık seviorum ben kendimi lanet etmiom yaşadıma çoğu gibi.bu yüsden kendi nickimi yasmam çok normal cama..seninkini mi yazıyım :).kalıp falan değil bunnar tamamen bana ösel :)
sanrt demis ki: hocam yabma yha ikisi çok farklı şeyler...sadece yaşarsında ne demek..o zaman sıradan bi canlıdan farkımıız ne ...
uyarı:lütfen at gözlüklerini çıkaralım :P
bende onu diorm be güzelm böle kalıp cümleler kalıp laflar kendimle barışıkım....hadi soruorm sana nası barışık????
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/16036
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.