ms_kalpsiz demis ki:
YARGISIZ INFAZ YAPIONUZ HEMEN YA
YA INANIN ARATIYORUM SU KAHROLASI ARAMA MOTOR KARIN AGRISINA VE SITEDE BU BASLIGA BENZER BI BASLIK CIKMIOOOOOOOOOOOOOO...
AMA DAHA SORA SÜREKLI GELIP BU BASLIK ACILMISTI DIYOSNUZ
OZAMAN ARAMA MOTORUNU DÜZELTIRMISINIZ ARTIK NAPARSINIZ BENIM SORUNUM DEGIIIIIIIIIIIIIIIIIIIILLLLLLLLLLLLLLLLL
uyuz bişi yazıcaktım vazcaydım.. şiii bu başlığı açan cadı birine benziyor verilmemiş gibi takılalım :P ıı şeey evet ;
Buğulanmış cama (bu olay genelde kış aylarında olduğu için) ben çok güzel bi söz yazardım ^'Aslında kış kendini naza çeken ilk bahardır' diye.
evet evet bööle yazardım ben zaten çoook pis yazarım buğulu cama. Hatta bi kere duvar yazcılarla kapıştık. 15bin ünv öğrencisi 2ye ayrılmıştı duvar yazsımı yoksa buğulu cam yazsı mı diye sonuçta onlar kazandı çünkü yazları sinek avlıyoduk buhar makinasıyla bile camlar buğulanmıyodu :))) (dankek reklamından esinlendim ''bi gün bi baktım pele'' :))))
26 Kasım 2007 23:12
*yvaine*
benden bi tane daa yok mu dünyada :D
26 Kasım 2007 23:32
b.e.t.ü.l
ellimi yumruklar izini çıkarırdım sonra üstüne 3 parmak nokta işte bebek ayagı :)küçükken ögrettiler unutamıyorum birtürlü hep onu yapıyorum:))))
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/16036
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.