fizban demis ki:
yalnız şöyle bir durum mevcut, oyun ps2 ve ps3 te inanılmaz farklı. ps3 versiyonu pc nin aynısı sayılır.. ps2 versiyonunun pes 6 dan cok farkı yok falan filan.
manchester utd. - bumi
milan - aslan67
inter - varyok
barcelona - denizhan
valencia - the goremaster (reinforced gattuso)
villarreal - peki ya muz?
chelsea - fizboz
Liverpool - Phil Leotardo yönetiminde :))
2 Aralık 2007 13:28
aslan67
extremo,ciyan,ufoozgur,o6uz ve flamestrike'tan da takımlarını bir an önce seçmelerini bekliyoruz:P
2 Aralık 2007 13:30
anthony casso cesare
Nedir durum lig usulu mu? Tek maçlı lig usulu olsun 2 grup:)) Uefa kupası sistemi. Yok vakit var derseniz 2 maçlı lig usulu, ben arkadaşlar çok yaptım ama öyle profesyonel pes turnuvası nedir nasıl olur bilmem ben çıkar sahada golumu atarım oyunuma bakarım.
PS2 ve pes veya win in ortamda mevcut en son modeli olsun oyunda.
2 Aralık 2007 13:31
sphinx®
ben ps2 de pes 2008 oynarız diye düşünmüştüm..
görünüş olarak pes6 ile aynı gibi olsa da savunma ve pas mantalitesi çok değişmiş 2008de...
geçen bjk da bi ps2 kafe ile konuştum,adam olumlu yaklaştı olaya...sadece tarihi kesinleştirmek kaldı
2 Aralık 2007 13:47
anthony casso cesare
O zaman haftaya bir daha gidelim son bir toplantı yapalım protokol imzalayalım adamla:)) Bu şey mi şu yıldızdan inerken sağdaki cafe mi ? Yoksa çarşı da içlere doğru giderken soldaki mi bjk de:)
henüz 2008 ile tanışamadığım için pek sıcak bakmıyorum, rezil olmayalım sonra :P ama çoğunluğa da uyarım yanii.
2 Aralık 2007 14:44
sphinx®
beşiktaşta bisürü var ps2 kafe...
speed in yanındaki kafede yapmayı düşünüyorum..sahibini tanıyorum oranın
phil leotardo demis ki:
O zaman haftaya bir daha gidelim son bir toplantı yapalım protokol imzalayalım adamla:)) Bu şey mi şu yıldızdan inerken sağdaki cafe mi ? Yoksa çarşı da içlere doğru giderken soldaki mi bjk de:)
2 Aralık 2007 17:28
denizhan
şimdi tarih için ya yakın bi tarihte yapmak lazım milletin finalleri falan başlamadan, ki bi de bayram-yılbaşı vs. giriyor araya.
ya da finallerden sonra yapmalı.
ha tabii 1 gün sürecekse olay böyle bir sorun yok da .. daha uzun sürecekse dedim ben :)
2 Aralık 2007 18:25
anthony casso cesare
1 gün sürer yav... Şampiyonlar ligi mi bu finali mayısta yapalım:))
2 Aralık 2007 22:39
üstteki
sen o beyaz kıçını hazırla, benim tekmem hazır :)
reinforced gattuso® demis ki:
haydi yiğitler er meydanına!!!
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/16031
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!