altı üstü cumartesi öğleden sonra beşiktaşta buluşulur akşama dek pes atılır sonra çıkışta maç geyiği için bi bira içebileceğimiz bir yere gidilir o kadar:)
30 Mart 2008 15:35
üstteki
ezerim !
30 Mart 2008 15:36
aslan67
bana uyar erken olursa da..herkes görüşünü belirtsin madem ona göre ayarlansın..
30 Mart 2008 15:36
boomerang ¹³
manchester united'ımla yardıracağım aktivite olacaktır..
manchester unitedı çok güçlü yapmışlar evet bu oyunda nedeni de cristiano ronaldo.
30 Mart 2008 15:39
luca leotardo
Valla ben onu bunu anlamam bu iş haftaya cumartesi olsun 1-2 gibi buluşuruz zaten 20 kişi de olmaz bu iş 6-8 kişi yeter artar zaten, haftaya buluşulur yapırlı biter , iyi pesçi kötü pesçi belli olsun:D
ben şampiyon olacam falan demem ama baştan söyleyim benim takıma karşı oynayan bedava galibiyeti unutsun hırs teknik ve mücadele bende :D
30 Mart 2008 15:39
üstteki
fiyatta anlaşırsak şampiyon bile olabilirsin :)
boomerang ¹³ demis ki: manchester united'ımla yardıracağım aktivite olacaktır..
tek rakibim mehmet arif emir..
30 Mart 2008 15:41
denizhan
haftaya ben de uygunum ama mekanla görüşmek gerek sanırım önceden ?
can ?
30 Mart 2008 15:54
luca leotardo
Can meşgullerde işi stajı derken:D
ekip buluşur yer zaman kararlaştırılır beşiktaşda 3 tane kafe biliyorum pes için. barbarostkinin telini bulur ararız:D
30 Mart 2008 15:59
denizhan
o kadar kişi ortada kalmamak için ben o buluşup cafe ayarlama planı yerine ilk plana sadık kalalım derim. bir dost ..
:)
30 Mart 2008 16:10
sphinx®
tamam beyler kafeyi ayarlıyorum..siz rahat olun...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/16031
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.