nasıl evde kaldım diye bi dizi vardı eskiden. lale mansur oynuyodu. ha bi de tamer karadağlı vardı yanılmıyosam:)
şaane bi diziydi:)
126 Kasım 2007 00:00
küçük bir kız çocuğu
ev arkadaşımın sevgilisi var..
lise arkadaşım geçn sene ağustosta evlendi
başka bir lise arkadaşımın 4 senelik sevgilisi var
bir diğeri ocakta nişanlanıyo
üniversiteden çok yakın bi arkadaşım 1 senedir nişanlı nisanda evleniyo hatta nikah şahiti ben olucam
bir diğerinin 1.5 senelik sevgilisi var aileler tanıştı çok ciddiler..
ben evde kaldım diye dert edinmeyeyim de kim edinsin?
26 Kasım 2007 00:01
erdemlix
ya sizden bir yaş küçük arkadaşınızın ikinci kez evlenmesi :S ?
arkadaşlarınızın düğünlerine gtmek zorunda kalmak.
içkiyi sevinçten içtiğinizi sananlara inat, biri daha gidiyo lan,o da olamayacak artık arkadaş ortamımızda lafı ile içmek :)
26 Kasım 2007 00:06
peter pan
evde kalan kızlar için bi dernek kurcam:)
126 Kasım 2007 00:13
*yvaine*
arkadaşım geçen hafta aile arasında sözlendii, evet itiraf ediyorum kendimi bombok hissediyorum
26 Kasım 2007 00:20
anack-su-namun
hehehehhee ßenim evLenmeye niyetim yok....ama ßikaç arkda$a sözüm var eeer 30 ya$ına geLdiğimde haLa ßekar oLursak evLenecez ki anaLAr ßaßaLar ßa$ımızın etini yemesin....ßide ßikaç ki$iyLe konu$tuk ßunu ki evLenenLer oLur öLenLer oLur maazaaLLah neme Lazım.....ßence sizde ßöLe yapın arkda$LAr mantık evLiLİiisi (: ha nie ßöLe ßi$i yaptım,a$k evLiLiği yapamayacağını ßiLen ßi insan oLarak mantıkLı dü$ündüm sadece (:
26 Kasım 2007 00:26
erdemlix
evet anack-su-namun , ben de aynısını yaptım. bir arkadaşla sözlendim çok ileriki bir yaşa.
ama dediğin gibi, yedek de mi bulsaydık :S
26 Kasım 2007 00:51
anack-su-namun
ha i$te mantık evLiliği oLDuğu için takmıyosun kim oLduğunu sonuç oLarak gezicen tozucan o insanLa geçiricen hayatını eğLenceğin canını sıkmayan ßiri oLsun yeter (:
26 Kasım 2007 00:55
erdemlix
evet. birilerini daha bulalım. evlenen olur, ölen olur. kaçan olur. ne gereği var.
ama aynı düşüncede insan bulmak da kolay değil. bakalım bakalım.
26 Kasım 2007 00:57
anack-su-namun
ehehehe sen geLsene $öyLe (:
26 Kasım 2007 01:03
erdemlix
:S
-düşündüğüm şeyi mi düşünüyorsun ?
-evet
-sakın ha, çok pis çığlık atarım
geyiği aklıma geldi :P
26 Kasım 2007 01:06
hayda.bre
Lise ve 10 yıllık Dostum önümüzdeki ay evleniyor :)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/16025
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.