ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Arkadaşının evlendiğini ya da çocuk sahibi olduğunu öğrenen bir kız neden evde kaldığını düşünmekten kendini alıkoyamaz?:)
Acaba bütün kızlar mı böyledir yoksa benim arkadaşlarım mı fazla duygusaldır?:P
125 Kasım 2007 21:56
aslan67
Bu başlığın benden ziyade arkadaşlarımla ilgisi vardır:P
125 Kasım 2007 21:56
peter pan
lan o değil de bu durum sadece kızlara özgü değil bence:)
125 Kasım 2007 21:58
lithium
sadece kızlar mı? ömeeerr.. yemeyelim birbirimizi..:)
25 Kasım 2007 21:58
cigdém
ben evde kalmadım taam mı :D
125 Kasım 2007 21:59
peter pan
Evde Kaldığı Fikrinden Uzaklaşamayan Erkekler de mevcut. misal ben:)
25 Kasım 2007 21:59
cigdém
hey allam ipuçlarına bak :D
125 Kasım 2007 22:00
***perihel
yazık ömercim arkadaşına!
ben belki hiçç evlenmem problem değil bence .
bir insanı evlenebilcek kadar sevmek,sevdiğin insanla uyumak hergece, hayatı paylaşmak ,bebeğin olması süper olur
olmaması da bu güzel şeylerin, herhangi bir odunla bir ömür boyu aynı ev (korkunçç)de olmaktan iyidir
25 Kasım 2007 22:00
aslan67
Peki evlenen erkek arkadaşların olduğunu duyunca içini bir hüzün bulutu kaplıyor mu evlat?:)
peter pan demis ki:
Evde Kaldığı Fikrinden Uzaklaşamayan Erkekler de mevcut. misal ben:)
25 Kasım 2007 22:01
peter pan
Peki evlenen erkek arkadaşların olduğunu duyunca içini bir hüzün bulutu kaplıyor mu evlat?:)
askerliğini yapıp, işini kurmuş, ardından evlenip çocuk sahibi olmuş arkadaşlarımı görünce sadece hüzün bulutu değil, bi utanç sağnağı, bi öfke sisi de kaplıyor ruhumu:))
25 Kasım 2007 22:02
aslan67
Konuyla ilgili güzel bir karikatür:P
825 Kasım 2007 22:03
cigdém
evde kaldığımı değil de geç kaldığımı düşünür, böyle zamanlarda gün'ün başının etini yerim.
o da der ki, gene kimle görüştün, kim evlenmiş, kimin çocuğu olmuş :))
doğru tesbit ama ömer , tebrik ettim :)
de, kızlarla sınırlandırmasak, zira o da çocuk sahibi bi arkadaşı ile görüştüğünde benzer fırtınalar kopuyo :))
Bir arkadaşının evlendiğini ya da çocuk sahibi olduğunu öğrenen bir kız neden evde kaldığını düşünmekten kendini alıkoyamaz?:)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/16025
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.