ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > geyik > sınavdan kaç bekliyorsun sorusuna cevaplar?
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 61 - 72

cigdém
cigdém
mırılllll sen üzülme ama lütfen :)
25 Kasım 2007 21:45   mesajın adresini al  

! ßlaq~ßerry
! ßlaq~ßerry

sinav nasi gecti? ->> hiiiiic... yani iyiydi heralde ... :S
25 Kasım 2007 21:46   mesajın adresini al  

mırıltı.jj
mırıltı.jj
allah işte nickimin varyantları teker teker dökülüyor,marula benzedi bu da:)

ya üzüleyim biraz da yaziyim şu başlığa,eli yüzü düzgün bi başlık en azından idare eder:)(:

prenses peri demis ki:

mırılllll sen üzülme ama lütfen :)

25 Kasım 2007 21:49   mesajın adresini al  

cigdém
cigdém
peki üzül ben mırıl demek istemiştim :) hani mırıl mırıl :))
25 Kasım 2007 21:50   mesajın adresini al  

peter pan
peter pan
sınavdan bi not beklemem. farketmez. hoca ne verirse artık. ne verirse versin, canı sağolsun.
25 Kasım 2007 21:51   mesajın adresini al  

mırıltı.jj
mırıltı.jj
<kadeh tokuşturan smiley> sınav sonrası sormayın böyle sorular ya hadi okeye gidelim deyin,stres atalım ıslatalım deyin,galataya gidelim deyin bunları deyin yahu:)
25 Kasım 2007 21:52   mesajın adresini al  

mırıltı.jj
mırıltı.jj

sen çok mülayim bir öğrenci profili oluşturuyosun,gayet ölümüne duacı olduğumuz ve olacağımız hocalar var:)

peter pan demis ki:

sınavdan bi not beklemem. farketmez. hoca ne verirse artık. ne verirse versin, canı sağolsun.

25 Kasım 2007 21:54   mesajın adresini al  

peter pan
peter pan
7 senelik üniversite hayatımda sadece istatistik sınavlarından belirli bi not bekledim ve beklediğim not gelmişti. 100 bekliyodum, geldi. diğerleri hiç iyi geçmezdi.
25 Kasım 2007 21:54   mesajın adresini al  

peter pan
peter pan
sen çok mülayim bir öğrenci profili oluşturuyosun,gayet ölümüne duacı olduğumuz ve olacağımız hocalar var:)

yok her zaman değil. bişey beklemem dediysem 0 da vermesinler yani. bi hocam sağolsun 0 vermişti, sülalesine rahmet okudum illa ki.
ha bi de hacettepedeyken bi hocamız sağolsun 25 üzerinden 0,5 vermişti 2 sayfa yazıya. bi de ona baya bi saydırdıydım.
25 Kasım 2007 21:55   mesajın adresini al  

cigdém
cigdém
ha bizim bi derste alınan notlar istatistiksel ağırlıklı olarak; 05, 07, 09 dan oluşuyodu..bi arkadaşımız da bunlara kalem ucu gibi notlar diyordu o geldi aklıma :D
25 Kasım 2007 21:57   mesajın adresini al  

tutaste
tutaste
lisede bir kere fizik sınavından 0.5 almıştım:))
beklemiyordum:PP

25 Kasım 2007 22:04   mesajın adresini al  

mırıltı.jj
mırıltı.jj
7 senelik üniversite hayatımda sadece istatistik sınavlarından belirli bi not bekledim ve beklediğim not gelmişti. 100 bekliyodum, geldi. diğerleri hiç iyi geçmezdi.

ya ben de ilk defa kesin bi not bekliyorum,ama 100 gelmez de elimde patlarsa kağıt yeminlen taşlicam ferrasini:))kağıt ortada yani(H)
25 Kasım 2007 22:07   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 61 - 72

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009