sınavdan bi not beklemem. farketmez. hoca ne verirse artık. ne verirse versin, canı sağolsun.
25 Kasım 2007 21:51
mırıltı.jj
<kadeh tokuşturan smiley> sınav sonrası sormayın böyle sorular ya hadi okeye gidelim deyin,stres atalım ıslatalım deyin,galataya gidelim deyin bunları deyin yahu:)
25 Kasım 2007 21:52
mırıltı.jj
sen çok mülayim bir öğrenci profili oluşturuyosun,gayet ölümüne duacı olduğumuz ve olacağımız hocalar var:)
peter pan demis ki:
sınavdan bi not beklemem. farketmez. hoca ne verirse artık. ne verirse versin, canı sağolsun.
25 Kasım 2007 21:54
peter pan
7 senelik üniversite hayatımda sadece istatistik sınavlarından belirli bi not bekledim ve beklediğim not gelmişti. 100 bekliyodum, geldi. diğerleri hiç iyi geçmezdi.
25 Kasım 2007 21:54
peter pan
sen çok mülayim bir öğrenci profili oluşturuyosun,gayet ölümüne duacı olduğumuz ve olacağımız hocalar var:)
yok her zaman değil. bişey beklemem dediysem 0 da vermesinler yani. bi hocam sağolsun 0 vermişti, sülalesine rahmet okudum illa ki.
ha bi de hacettepedeyken bi hocamız sağolsun 25 üzerinden 0,5 vermişti 2 sayfa yazıya. bi de ona baya bi saydırdıydım.
25 Kasım 2007 21:55
cigdém
ha bizim bi derste alınan notlar istatistiksel ağırlıklı olarak; 05, 07, 09 dan oluşuyodu..bi arkadaşımız da bunlara kalem ucu gibi notlar diyordu o geldi aklıma :D
25 Kasım 2007 21:57
tutaste
lisede bir kere fizik sınavından 0.5 almıştım:))
beklemiyordum:PP
25 Kasım 2007 22:04
mırıltı.jj
7 senelik üniversite hayatımda sadece istatistik sınavlarından belirli bi not bekledim ve beklediğim not gelmişti. 100 bekliyodum, geldi. diğerleri hiç iyi geçmezdi.
ya ben de ilk defa kesin bi not bekliyorum,ama 100 gelmez de elimde patlarsa kağıt yeminlen taşlicam ferrasini:))kağıt ortada yani(H)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/16023
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.