sınav çıkışında ağlayarak sıralara kapanıp salondan çıkmayan, (sınavım çoook kötü geçti, ayy berbat geçti, ayy kalacam bu dersten) sızlanmaları yapan hatunların sınav sonuçları açıklandığında 90 ve üstü alıp sonra da pişmiş surat gibi sırıtmalarını çekemem ben de... kulaklarını epey çınlatmıştırım bu şeylerin...
25 Kasım 2007 21:02
cigdém
tam sınavın başlamasına bi saat kala falan çıkan sorular yok mu ortaya, işte onlar beni öldürürdü :D
25 Kasım 2007 21:03
sweetdreams
Hukuk okuduğumdan beri neredeyse hiç duymadığım soru öbeği.Genlde şöyle bir diyalog olur:
-Nasıldı?Geçer misin?
-Sanmam ya sen?
-Bende.
-Amaan boşver her yıl bütünleme var işte,hem ben tatilimin olmaması fikrine alıştım artık.
Nası alıştın bee pis yalancı...
25 Kasım 2007 21:08
pasaaa
ben daima en yüksek notu bekliyorum ama hocaların hepsi farklı karakterdeler benim anlatmak işstediklerimi anlamıyolarki o yüzden kaç alıcağim sürekli değişio
25 Kasım 2007 21:11
güveeen
- Nasıl geçti?
- Bana geçti.
25 Kasım 2007 21:11
cigdém
-nasıl geçti?
-rüzgar gibi geçti..gel iki bira içelim de kendimize gelelim.
25 Kasım 2007 21:17
mırıltı.jj
100 bekliyorum evet göktürkçe sınavından(H) her sınav sonrası nasıldı sorularına kaldım ya da 0 işte be nolsun şeklinde verdiğim cevaplardan sonra insanlarda şok etkisi yarattığımı belirtmek isterim,tekrar tekrara 100 evet 100 demekse ayrıca keyifliydi:)) inekliğin güzelliği burdaymış,sınav sonrasındaki o rahatlık hiç yaşamamıştım mutluyum:)boyum da uzadı galiba:)
25 Kasım 2007 21:17
cigdém
kızların boyu 25 yaşına kadar uzamaya devam edermişş zaten :)
25 Kasım 2007 21:19
cici coşkun
killing in the neym oofffffff
25 Kasım 2007 21:20
cici coşkun
benim sınavım kötü geçtiğinde iyi geçti numarası yaparım
25 Kasım 2007 21:22
off the record
-Nasıl geçti sınavlar?
-abi benim okul 1 sene uzar
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/16023
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.