Lan ne gereksiz muhabbetler yapıyorsunuz ya....Milli takımın yenmesi önemli degil mi hepimiz için....ha samiyende yenmiş ha kadıköyde...veya inönü kamil ocak atatürk ne fark eder....Hala milli takım ruhunu anlayamadınız....
Ben beşiktaslıyım son 2 macta hem ardayı hemde sagdaki genc gökhanı gurur duyarak izledim....Beşiktastan kac futbolcunun milli takıma alındıgı önemli milli takım basarısı söz konusu...
Elemeleri zor zoruna gecmisiz hala mac sonunda semih ümit karan tartısması war...Alla alla...
-kaan- demis ki:
samiyenmşş herifin o uzaktan vurduğu girse yürür giderdi...golü atanherifte ulusoyda terimde aynen yürür giderdi marş marş diyip arka arkaya..uğurmuşş eski gsliymiş yaparsan kıytırık statda maç az kalsın kardeş ülke bosnayda yenilirsin maltayada yap bakıyım saraçoğlunda milli takımı yenebilen çıkmış mıı ne o eski anıları canlanacaktı galiba büyük emperatorunuzun 700 milyar prim alıcakmışş 2 bağırıp çağırmayla 700 milyar alıcakmışşş siz bu primi onun gerçekten hakettiğine inanıyosanız vayy ki ne vayy..
25 Kasım 2007 13:38
buraak
ben galatasaraylıyım ama saracoğlunda oynanmasından yanayım.
25 Kasım 2007 14:09
aslan67
çünkü..
25 Kasım 2007 14:46
thuringwethil
beyin nakli lazım..ancak o kurtarır bu hastayı.. :(
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/16006
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.