ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
siteyi açan arkdasları tebrik ediyorum..umarım amacına ulaşır,başka yollara sapmaz bu site..
16 Ekim 2005 12:20
kretzsche
ne gibi yollara sapabilir ? :)
16 Ekim 2005 13:10
sayin_bayan
ne bileyim o yolları pek bilmiyorum.:) tembih edildi zamanında..ama böle seviyeli,sıcak forumlar hoş yani..düzgün.. ve mantık cercevesi içerisinde hersey..
16 Ekim 2005 15:58
damla
bence i giido herşey:)bi benim yüzümden olay çıktı:)ama snr hepimiz kardeşiz:)haha
16 Ekim 2005 16:32
sayin_bayan
:)
16 Ekim 2005 19:49
walkytalky
slm,bende kutlarım
d.e.ü. den çok az kişi var bu arada
11 Ocak 2006 20:29
erkan
her şey iyi güzel de bizim dokuz eylülden bi cacık olur mu o da tartışılır tabi
16 Ocak 2006 21:40
walkytalky
senin bölümü bilmem ama ben çok memnunum Erkan,bende şekip can gibi RWTH Aachen University'ye gidecektim.(Umwelt - Ingineering)çevre müh. bölümüne kabul edildim. kabul edilme sebebimde üniversitelerin başarı sıralamasına göre D.E.Ü.nün ilk sıralarda olmasıydı,hemen türkiyeye geri döndüm,şimdi okulu bıraktığım yerden devam ediyorum,gelecek sene lisans biter,sonraki senede master'a başlarım,bitincede tekrar almanyaya gidip çalışmaya başlamayı düşünüyorum,
ayrıca erasmus öğrenci değişim programları ile bizim okula çok öğrenci gelir,
sen kampüsteki kızlara fazla takılıyorsun galiba:))))))))))))))))
18 Ocak 2006 00:38
walkytalky
ee hani tartışma,
ortaya bi laf atıp çekiliyo millet yahu,
benden başka geveze yokmu burda???
22 Ocak 2006 00:10
erkan
valla kanka senin için acayip sevindim helal olsun.. ya sonuçta sende girişimcilik falan olduğundan takip etmiş didinmiş çalışmışssın. deu da sana yardımcı olcak tabi.bende armut piş ağzıma düş olduğundan deu naapsın gerçi kampüs falan diyosun da kampüs bamında bi şey yok bizim tınazda neyse bu konu da öle uzar gider.deu nun dışardan izlenimi çok pozitif bu bir gerçek ama onu gerçekten hakkediyo mu acep???
28 Ocak 2006 21:33
walkytalky
ya sen çok kötümsersin be erkan kardeşim,
sana ankarada staj yapmanı öneririm o zaman,kendini karşılaştır diyerleriyle ve sonuca bak,ben kendime çok şaşırmıştım doğrusu ilk stajımda,
merak etme okulumuz güzel,fakat ülkemiz bir türlü adam olmıcak galiba,
ben çok sene kaybettim bu girişimcilik maceracılık muhabbetlerinden,sen sakın umutsuzluğa kapılıp okulu bitirmemezlik etme ...herşey güzel olacak:))))
30 Ocak 2006 19:36
sinemmm
cidden deu güzel bi okul.bölümüm olarak ta söyleyebilirim.ama tınaz ömrümü yedi be...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/160
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.