ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > eşek hoşaftan ne anlar

Sayfalar: 1  2  << Önceki Sayfa      şu anda 13 - 18

cassio
cassio

Yerler arasında fark yok ki ha istanbul daki bilim genci ha Gaziantep deki simitçi

doomswar demis ki:

resimemi güliyim sizemi güliyim anlamadım =D sonra düşündüm resime ağlamaya size gülmeye karar verdim =D pauhauhua

24 Kasım 2007 20:19   mesajın adresini al  

cassio
cassio

Yerler arasında fark yok ki ha istanbul daki bilim genci ha Gaziantep deki simitçi

Hoşaf içmeyi seven insanlar
24 Kasım 2007 20:20   mesajın adresini al  

doomswar
doomswar

ha aklına geldikçe yazan karakter analizcisi...
24 Kasım 2007 21:19   mesajın adresini al  

uysalhan
uysalhan
bezlerle daha bi sanatsal duruyor bence... :))
25 Kasım 2007 00:17   mesajın adresini al  

-glycerine-
-glycerine-
ben hakaret ettin demedim ki,gerekli uyarıyı boomerang yapmış zaten forum'un yerini göstermenin ne gereği var?

doktor demis ki:

daha 2 msj üzerini okumamışsın,boomerang'ın iki satır üstteki uyarısını görmemişsin,görmekle bakmak arasındaki farktan bahsediyosun.

okuduğum için bu başlık açılmıştı yazmadım. onun yerine açılan başlığın linkini yazdım ve baktığı halde göremeyen arkadaşa nerede olduğunu söyledim. hakaret olan ne? atasözü kullanmak mı?

anlamadan anlamaya da fark varmış demek ki...

25 Kasım 2007 00:35   mesajın adresini al  

anksiyete
anksiyete

BAKIN BURDAN TÜM SİTEYİ UYARIYORUM....GLYCERİNE , VOLKAN , DOOMSWAR , BON ADVENTURE VE PATON GİBİ ŞEREFSİZLER...ARTIK AYAĞINIZI DENK ALIN...BUGÜNE KADAR ATILAN COMENGINEER , CASSİO , İLLUMİNATİ , ANNUİT CEOPTİS VE OBSESİF KOMPOLSİF ÜYELİKLERİNİN HEPSİ BİZE AİTTİ...SİZ BAŞARDIĞINIZI ZANNETTİNİZ , BİZİ SUSTURDUĞUNUZU ZANNETTİNİZ FAKAT BİZ HEP BURDAYDIK...VE OLMAYA DA DEVAM EDECEĞİZ....

ŞUNU BİLİN O SAYDIĞIM İSİMLER VE YANDAŞLARI....EĞER İSTERSEK HEPİNİZİN ANNESİNİ BİR KÖPEĞİN FAHİŞESİ HALİNE GETİREBİLİRİZ...ARTIK HADDİNİZİ AŞTINIZ....DEVAM ETTİĞİNİZ TAKDİRDE BAŞINIZA GELECEKLERDEN SİZ SORUMLUSUNUZ....

25 Kasım 2007 19:13   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  << Önceki Sayfa      şu anda 13 - 18

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008