anne sütünü erken kesin derdi bilim...oysaki şimdilerde anne sütünün yapısının çocuğu herşeyden çok faydalı olduğu ve çok daha uzun bir süre devam edilmesi gerektiği ortaya çıktı...
Anne sütünün erken kesilmemesi gerektiğini kur an mı ortaya çıkardı,yoksa bilim mi?Eskiden elmanın dişlere yararlı olduğunu söyleyen bilimdi,yine zararını ortaya çıkaran bilim değil miydi?Hastalıkların için ilaçlarını üreten,şu an bunları yazmanı sağlayan,elektriği yaratan,suyun taşınmasını sağlayan,kur an ın çoğaltılmasını sağlayan,bokun içinde yüzen toplumları feraha çıkartan bilim değil miydi?Şu an etrafında gördüğün istisnasız herşey bilim sayesinde olmadı mı?kur an okuyarak mı yarattık bunları?Kur an mı verdi bize formülleri?
Senin gibi zihniyetler,avrupadan rönesans ve reformla kazındı.Bilimi dini düşüncelerle sınırlarsan gelişmesini engellersin.Bilim insan için çalışır.Bir şeyin yararı var denmesi onu kullanmanı gerektirmez,kur an ın yalanlandığı anlamına da gelmez.Deneylerini tarafsızca yaparsın,vardığın sonucu da hiçbir kültürel ya da dinsel görüşe bağlı kalmadan açıklarsın.Gerisi insanlara kalmış.
Kendi ağzınla da söylemişsin,bilimde mutlak doğru yoktur.Eskiden benimsenmiş bilgiler daha sonra yanlışlanabilir.Bilimin bütün nimetlerinden yararlanırken böyle şeyler yazman da gerçekten komik.
27 Kasım 2007 09:57
_volkan_
olm sen benim köpeğin karşısına geçsen.. yavaş yavaş ve bir kaç kez tekrarlayarak anlatsan. o bile anlar len.
hatta bi papağan al ona anlat o da anlar..
kediye anlat şerefsizim o bile anlar
ama ön yargılı. ne olursa olsun ben doğruyum.. benim doğrulugumu kabul etmeyeni döverim öldürürüm. bana karsı cıkan ayagını denk alsın seklindeki bi zihniyete sen peygamber bile gondersen anlamaz
kasma kendini
-glycerine- demis ki:
anne sütünü erken kesin derdi bilim...oysaki şimdilerde anne sütünün yapısının çocuğu herşeyden çok faydalı olduğu ve çok daha uzun bir süre devam edilmesi gerektiği ortaya çıktı...
Anne sütünün erken kesilmemesi gerektiğini kur an mı ortaya çıkardı,yoksa bilim mi?Eskiden elmanın dişlere yararlı olduğunu söyleyen bilimdi,yine zararını ortaya çıkaran bilim değil miydi?Hastalıkların için ilaçlarını üreten,şu an bunları yazmanı sağlayan,elektriği yaratan,suyun taşınmasını sağlayan,kur an ın çoğaltılmasını sağlayan,bokun içinde yüzen toplumları feraha çıkartan bilim değil miydi?Şu an etrafında gördüğün istisnasız herşey bilim sayesinde olmadı mı?kur an okuyarak mı yarattık bunları?Kur an mı verdi bize formülleri?
Senin gibi zihniyetler,avrupadan rönesans ve reformla kazındı.Bilimi dini düşüncelerle sınırlarsan gelişmesini engellersin.Bilim insan için çalışır.Bir şeyin yararı var denmesi onu kullanmanı gerektirmez,kur an ın yalanlandığı anlamına da gelmez.Deneylerini tarafsızca yaparsın,vardığın sonucu da hiçbir kültürel ya da dinsel görüşe bağlı kalmadan açıklarsın.Gerisi insanlara kalmış.
Kendi ağzınla da söylemişsin,bilimde mutlak doğru yoktur.Eskiden benimsenmiş bilgiler daha sonra yanlışlanabilir.Bilimin bütün nimetlerinden yararlanırken böyle şeyler yazman da gerçekten komik.
27 Kasım 2007 10:55
psikolojik manyak
bu modası geçmiş gereksiz laiklik elden gidiyor yaygaraları bana bir haberi anımsattı
olm sen benim köpeğin karşısına geçsen.. yavaş yavaş ve bir kaç kez tekrarlayarak anlatsan. o bile anlar len.
hatta bi papağan al ona anlat o da anlar..
kediye anlat şerefsizim o bile anlar
ama ön yargılı. ne olursa olsun ben doğruyum.. benim doğrulugumu kabul etmeyeni döverim öldürürüm. bana karsı cıkan ayagını denk alsın seklindeki bi zihniyete sen peygamber bile gondersen anlamaz
kasma kendini
ee hanım it itin dilinden anlıyor tabii...ama severiz biz onları da yaratandan ötürü...
27 Kasım 2007 16:52
düşünen adam
sanırım birisiyle karıştırılıyorum...cezası doğrudur muhtemelen ,zira bu kadar tahriğe pek kimse dayanamaz..ama dozajı fazla olmuş...
kötü kedi demis ki:
Bu düşünen adam mı, geçen gün olduk olmadık yerlerde, hiç duyulmamış ilginç küfürlerle millete göz dağı vermeye çalışan dengesiz?
güzel bi düşündürmek lazım bunları...
27 Kasım 2007 16:52
düşünen adam
hanım bazı arkadaşlar burda Kur'an-ı kerim tefsircisi kesildiler...ama facebook ta ateist gibi tanımlamalarla kutsamışlar kendilerini...ben de başkasının yalancısıyım..umarım öyle değildir, baksana okumuş bitirmiş Kur'an-ı kerimi...
27 Kasım 2007 16:54
düşünen adam
bilimle Kur'an-ı tasdiklemeye çalışan bendim sanki..boşver hanım...kervan yürüsün yoluna...
27 Kasım 2007 16:55
_volkan_
sanırım birisiyle karıştırılıyorum...cezası doğrudur muhtemelen ,zira bu kadar tahriğe pek kimse dayanamaz..ama dozajı fazla olmuş...
sen daha dün üye olmuş biri olarak, ayın 24unde silinen mesajlardaki tahrikin derecesini nereden biliyorsun?
27 Kasım 2007 17:13
_volkan_
...bırakınız bilim kendisini Kuran'ı kerimle tasdiklesin bu kelimeyi sen yazmadın mi bir kaç mesaj ustte?
düşünen adam demis ki:
bilimle Kur'an-ı tasdiklemeye çalışan bendim sanki..boşver hanım...kervan yürüsün yoluna...
27 Kasım 2007 17:14
_volkan_
ateist olanlar kuranı kerimi okuyamıyor mu? ateistlere satılmıyor mu kitap? ya da okuyan kişi inanmak zorunda mı kalıyor?
dip not olsun. ateist değilim
başkalarının yalanıyla kendini şebek edeceğine. birşeyleri adam gibi öğren
düşünen adam demis ki:
hanım bazı arkadaşlar burda Kur'an-ı kerim tefsircisi kesildiler...ama facebook ta ateist gibi tanımlamalarla kutsamışlar kendilerini...ben de başkasının yalancısıyım..umarım öyle değildir, baksana okumuş bitirmiş Kur'an-ı kerimi...
27 Kasım 2007 17:16
düşünen adam
hanım bak aşılarını unutmuşsun yine...ağzından köpük mü çıkıyor onun...vah vah ...ee bunu fururlar şimdi :)
27 Kasım 2007 17:26
düşünen adam
hanım okuma yazması da yok...
bilimin KURAN la tasdiklenmesi ayrı şey KURAN ın bilimle tasdiklenmesi ayrı şey...ah hanım ah..bunun öğretmeninin bir görsem...iki çift lafım var..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15989
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.