pardon ya bende düşüncesiz birine cevap veriyorum...seviyem değil...
sahi...birden aklıma geldi düşünmeyen insan mıdır boşver...yorma kendini düşünen adam...
27 Kasım 2007 01:10
düşünen adam
aaa...olur mu ya ...burası laik bir ülke nasıl içki zararlı olur..içelim cumhuriyetimiz güzelleşsin....
grand demis ki:
içki mi??
aa sağlığa zararlı
27 Kasım 2007 01:11
-glycerine-
Di mi?teokratik bir ülke olsa ne güzel namuslu namuslu yaşardık.Merak etme indirirler bigün bu dinsiz düzeni.
27 Kasım 2007 01:53
düşünen adam
hanım yemeğini niye vermiyorsun şunun ..bak yine komşular şikayete gelcek...ya da boşver...ne yapıyorsa yapsın sen kapat pencereyi..
-glycerine- demis ki:
Di mi?teokratik bir ülke olsa ne güzel namuslu namuslu yaşardık.Merak etme indirirler bigün bu dinsiz düzeni.
27 Kasım 2007 01:58
-glycerine-
adam yerine koyanda kabahat.neyse.
27 Kasım 2007 01:59
_volkan_
aaa...olur mu ya ...burası laik bir ülke nasıl içki zararlı olur..içelim cumhuriyetimiz güzelleşsin....
şimdi oturup sana onlarca içkinin kullanım dozu aşılmadıkça sağlığa olan yararını anlatırdım.. şarabın mesela kalp krizini engelleyici rolunu, kan temizlenmesi ve ürütimindeki rolunu anlatırdım. viskinin, el titremesini geçirmede doktor tavsiyesi oldupunu falan yazardım ama
biliyorum seni ki.... bu açıklamalar ancak bana hakaret olarak döner..
kasmayacam kendimi....
kuran-ı kerim der ki : ağzından çıkanı anlamayacak kadar şarhoş isen namaza durma
laiklik maiklik sokmayın işin içine..
27 Kasım 2007 02:00
düşünen adam
bilim kimi zaman kirli ellerde kötü amaçlara alet edilebiliyor tabi...
doktor git kafayı duvarlara vur migrene iyi gelcek dese yapacaksın herhalde...
hem içkiyi isterse içine kattığınız maddeler sayesinde en lezzetli ve enerjik içecek haline getirin , eğer onu içmemizi Allah istemiyorsa ya içmezsin ya da günahına boyun eğersin..iman gönül işidir , öyle inandığım yüce değerleri bilim gibi kimi zaman sapıtabilen sözde değerler bütünüyle tasdiklemeye çalışmam...bırakınız bilim kendisini Kuran'ı kerimle tasdiklesin...
hem bilirsinizki yıllardır elma dişlere yararlı derdi bilim..oysaki artık her şekerli yiyecek gibi dişler üzerinde asit etkisi yaptığı ortaya çıktı...
anne sütünü erken kesin derdi bilim...oysaki şimdilerde anne sütünün yapısının çocuğu herşeyden çok faydalı olduğu ve çok daha uzun bir süre devam edilmesi gerektiği ortaya çıktı...seneler sonra senin o kolpa bilim tespitlerin yalan çıkarsa ne olcak mesela ? bilime inandım o sebepten içkiye mi başladım diceksin...hem o dediğin etkileri yerine getirecek binlerce nimet varken....
zeka mı yok gönül mü....tartışılır...
_volkan_ demis ki:
şimdi oturup sana onlarca içkinin kullanım dozu aşılmadıkça sağlığa olan yararını anlatırdım.. şarabın mesela kalp krizini engelleyici rolunu, kan temizlenmesi ve ürütimindeki rolunu anlatırdım. viskinin, el titremesini geçirmede doktor tavsiyesi oldupunu falan yazardım ama
biliyorum seni ki.... bu açıklamalar ancak bana hakaret olarak döner..
kasmayacam kendimi....
kuran-ı kerim der ki : ağzından çıkanı anlamayacak kadar şarhoş isen namaza durma
laiklik maiklik sokmayın işin içine..
27 Kasım 2007 05:32
düşünen adam
bi de kalkmış bana içkinin dozajıyla namaz kılma durumunu falan anlatıyor....
bknz .new age zekeriya beyazlar...
27 Kasım 2007 05:32
_volkan_
olum sen o kadar önyargılısın ki... bazı şeylere direk karşısın
ha bana desen ki... şarabın kalp krizine gelen iyiliğini başka birşey yapmıyor mu? şarap yerine onu kullan desem... evet bu senin görüşündür deyip sonsuz saygı duyacagım
ama yok. sen kafadan yalan diyorsun. araştırma gereği duymadan. anti tez yapmadan. kafadan hayır diyor bi de zekadan bahsediyorsun
bide çıkmıs bana bırakınız bilim kendisini Kuran'ı kerimle tasdiklesin diyorsun. oldu anam oldu olacak bilim işi gucu bıraksın bundan sonra kuranı kerime dogru cıkarmak ile ugrassın.
hayır onuda geçtim. kuranı kerim okumuslugun yok. çok belli oluyor. bana dozaj ayarı falan diyorsun.. birşeyleri savunmadan once, oku araştır yorumla farklı yorumlarla görüşlerini değerlendir bu konunun uzmanlarının neler yazdıgını arastır.. karşı çıkacagın konu ile ilgili geçen sure ve ayetleri oku... ondan sonra çık karşıma
müslümanım demekle fetullahı savunmakla musluman olunmaz
ya da fetoya sittiri basmakla, alkol kullanmakla imansız olunmaz..
ama nerde sende bunu anlayacak kapasite... sen anca tehdit ederek musluman etmeye çalısırsın milletti... hos banane.. tehditlerini uygularsan bu dunyada bana, uygulamazsan obur dunyada allaha verirsin bunun hesapları
ne diyim...
27 Kasım 2007 09:11
kötü kedi
Bu düşünen adam mı, geçen gün olduk olmadık yerlerde, hiç duyulmamış ilginç küfürlerle millete göz dağı vermeye çalışan dengesiz?
güzel bi düşündürmek lazım bunları...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15989
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.