ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > Carrefour da içki satışı durdurulmuş.
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 25 - 36

$ahßaz mari.... =))
$ahßaz mari.... =))
gece gece bayaa bi sinir oldum yeter yatıyorum... ne dangozlar var yhaa
25 Kasım 2007 04:51   mesajın adresini al  

sphinx®
sphinx®
harbi çorumlusun diye seni dışlayan adamın aklını sikeyim o adamla takılma zaten...

angutla angut olma hemşerim,toprağım...
25 Kasım 2007 04:52   mesajın adresini al  

-glycerine-
-glycerine-
ben anlamadım ki,alkol satın alanları görünce günaha mı giriyorlarmış?
 1   25 Kasım 2007 18:39   mesajın adresini al  

acu
acu
haram.
 1   25 Kasım 2007 18:57   mesajın adresini al  

anksiyete
anksiyete

BAKIN BURDAN TÜM SİTEYİ UYARIYORUM....GLYCERİNE , VOLKAN , DOOMSWAR , BON ADVENTURE VE PATON GİBİ ŞEREFSİZLER...ARTIK AYAĞINIZI DENK ALIN...BUGÜNE KADAR ATILAN COMENGINEER , CASSİO , İLLUMİNATİ , ANNUİT CEOPTİS VE OBSESİF KOMPOLSİF ÜYELİKLERİNİN HEPSİ BİZE AİTTİ...SİZ BAŞARDIĞINIZI ZANNETTİNİZ , BİZİ SUSTURDUĞUNUZU ZANNETTİNİZ FAKAT BİZ HEP BURDAYDIK...VE OLMAYA DA DEVAM EDECEĞİZ....

ŞUNU BİLİN O SAYDIĞIM İSİMLER VE YANDAŞLARI....EĞER İSTERSEK HEPİNİZİN ANNESİNİ BİR KÖPEĞİN FAHİŞESİ HALİNE GETİREBİLİRİZ...ARTIK HADDİNİZİ AŞTINIZ....DEVAM ETTİĞİNİZ TAKDİRDE BAŞINIZA GELECEKLERDEN SİZ SORUMLUSUNUZ....

25 Kasım 2007 19:11   mesajın adresini al  

eligible bachelor
eligible bachelor

ya bi git allahını seversen bi kere ben şehre komple yobaz demedim o şehirde yaşayan çok modern insan da var kimsenin etlisine sütlüsüne karışmayan ama çorum hep bu tip abuk subuk şeylerle gündeme geliyo mutlaka biri bi salaklık yapıyo yobaz bi iş yapıyo tak gündemde ondan sonra temizle o imajı temizleyebilrsen, gir youtubea shrek çorum versiyonu yaz o hazırlanan abuk subuk küfürden başka şey olmayan videoları izledikten sonra ne dediimi anlarsın ondan sonra bi düşün bakalım sen kolay kolay diyebilir misin ben çorumluyum diye? öyle karakter bozukluuyla alakası yok bunun , ben çorumluyum dediin zaman bi yerde seninle dalga geçerlerse (evine gelen tesisatçı ustası, otosanayideki ustalar ve hatta Fas'ta arkadaşlarımın emrinde çalışan iişçiler bile) ya da sizin memleket de ne çok yobaz varmış içki bile sattırmıyolarmış süpermarketlerde derse ne düşünürsün? gazetede sadece carrefourda satılmıyo der ama o insanların aklında çorumun yarısında satılmıyo diye kalır...çorumun sanayisini kimse haber yapmaz kimse çorumda bilgisayar parçasından araba parçasına kadar üretim yapıldıını bilmez kimse ülkenin dünya standartlarındaki 4. karting pistinin çorumda olduunu bilmez, kimse ufak bi makina fabrikasının bile ta hollandaya satış yaptıını kimse beymene üretim yapılan bi tekstil fabrikasının olduunu bilmez bu tip dangalaklar yüzünden herkes çorumu çorumluyu küfürbaz bilir yobaz bilir öyle bana burdan dangoz demekle bitmiyo iş abicim ben bu tip ayrıma da aşağılamaya da olur olmadık çok adamdan maruz kaldım eminim sen de benim yerimde olsan sen de bu tip davranmak zorunda kalırdın asıl sen bilmeden yaşamadan yorum yapma
$ahßaz mari.... =)) demis ki:

gece gece bayaa bi sinir oldum yeter yatıyorum... ne dangozlar var yhaa

25 Kasım 2007 23:14   mesajın adresini al  

'' i l k o ''
'' i l k o ''
hadı be daha bugun aldık ıckılerı :))
 1   25 Kasım 2007 23:27   mesajın adresini al  

cici coşkun
cici coşkun
fetullah yılandır
26 Kasım 2007 00:54   mesajın adresini al  

acu
acu
ve ilk insan yaratıldı... illaa bir kişiyee mal edeceksen ondan başlaa...
26 Kasım 2007 02:31   mesajın adresini al  

$ahßaz mari.... =))
$ahßaz mari.... =))
eligible bachelor

sana bişi diim ßenim fastaki arkada$ımın i$çisi ßenle to$ak yapsa... ßizzat fasa gider o i$çinin mına korum ! (;
26 Kasım 2007 08:28   mesajın adresini al  

düşünen adam
düşünen adam
İçki stokları tükendiği için olsa gerek.Yakında prezervatif te biter
27 Kasım 2007 00:58   mesajın adresini al  

düşünen adam
düşünen adam
Bu da demek oluyor ki Çorum çok modern bi kent...

YERSEN

düşünen adam demis ki:

İçki stokları tükendiği için olsa gerek.Yakında prezervatif te biter

27 Kasım 2007 01:02   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 25 - 36

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009