ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > Carrefour da içki satışı durdurulmuş.
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

sphinx®
sphinx®
obsesif o adam çorumlu zaten...tıpkı benim gibi

çorumun ne aşamalardan geçtiğini,neler gördüğünü biz biliriz...anlatma bize yani...

burda dikkat edilmesi gereken nokta şu:içki satılıyor diye bir dükkandan ya da alışveriş merkezinden alışveriş etmeme mantığı nedir?içki,içeni sarhoş ediyor göreni değil...hem zaten o büyük marketlerde 18 yaş altına içki ve sigara satılmamakta (en azından yasa gereği).sorgulanması gereken budur bence...

ama bana kalırsa bu olay gerçek değildir...sen yarın araştırınca bize haber ver..eğer olur da araştırmaya bezersen ben elemanları yollayacam o carrefour'a :D
24 Kasım 2007 02:19   mesajın adresini al  

anack-su-namun
anack-su-namun
yazık...
24 Kasım 2007 03:54   mesajın adresini al  

ortakantin
ortakantin

Eğtim şart
24 Kasım 2007 04:01   mesajın adresini al  

buraak
buraak
bu haber bence provokasyondur... başka da bişi diil
24 Kasım 2007 11:28   mesajın adresini al  

paton
paton
aynı şey diğer market zincirlerinde de var...
mesela izmir'deki kipalarda içki satışı var ve türbanlı çalışan yok, fakat konya kipa'da bi ara içki satışı yoktu (şu an durum ne bilmiorum) ve türbanlı çalışanlar var...

think global, act local demiş beyzadeler...
24 Kasım 2007 14:06   mesajın adresini al  

doomswar
doomswar
belki Tırişka(Thriscka) yı görünce rahatsız olmuşlardır...insanın fikri neyse zikride odur.
24 Kasım 2007 21:12   mesajın adresini al  

eligible bachelor
eligible bachelor

abi sonra kızıyosun bana... ben şimdi bi yerde sorduklarında çorumluyum desem biri diycek la sizin halk da ne yobaz carrefourdaki içki reyonunu kapattırmış diye, 13 sene önce de bi köy muhtarı ramazanda içki mi sattırmamıştı biişey olmuştu ondan sonra 1-2 hafta lafı edilmişti çorum yobaz mı diye, ilkokulda çorumda olup da sonra başka şehre geçen fakat hala görüştüüm bikaç arkadaşım da hala der lan çorumda kadınlar kocalarının 3m arkasından yürüyodu hala öyle mi diye? e şimdi ben bu adamlara ne desem bana inanmayacaklar , ben alkol kullanmıyorum ama trafikle ilintili olmadıı sürece kimsenin alkol kullanmasına karışmam ama hala bizim memlekette bırak içene karışmayı satışına bile karışanlar var...e napıyım ben şimdi? bana memleketimi soranlara hala ben çorumluyum mu diyim? ha evet bizim halkımız yasaklattı carrefourda içkiyi evet bizim halkımız küfürlü film dublajları yapıyo ama bizim şehrimizde yaklaşık 300 fabrika var özellikle de ihracat yapan dersem bana demezler mi lan bi git allahın yobaz küfürbaz çorumlusu, senin memleketinde 300000000 fabrika olsa ne yzar demezler mi?

the goremaster demis ki:

ulan çorum :D

25 Kasım 2007 00:00   mesajın adresini al  

doomswar
doomswar
genelleme...gel elleme.
25 Kasım 2007 02:46   mesajın adresini al  

acu
acu
ohh misss.
25 Kasım 2007 04:26   mesajın adresini al  

çirkin!!!
çirkin!!!

evet yaşasın yeşilay:-)
25 Kasım 2007 04:28   mesajın adresini al  

$ahßaz mari.... =))
$ahßaz mari.... =))
yalan diyenler falan olmus...

işim gücüm yok milletle to$ak mı gececem... corum carrefourda icki satılmıyo su an... sadece corumdakınde satılmıyo... carrefour un oldugu yerde geneli islami kesim olan aileler yasıyor ve şikayet etmisler iste dediğim gibi ailemizle alısverise cıkamıyoruz bu reyonu kaldırmassanız musteri kaybedersiniz... carrefoura mail attım gelen cevapta yazıyodu bu... ne demek bu haber provokasyon buraak gel coruma ben sana provokasyonu da gösteriim baska ne istersen onuda gösteriim oke ¿ yalancı diemez kimse bana öyle bi ayrıntıda var...
25 Kasım 2007 04:36   mesajın adresini al  

$ahßaz mari.... =))
$ahßaz mari.... =))
abi sonra kızıyosun bana... ben şimdi bi yerde sorduklarında çorumluyum desem biri diycek la sizin halk da ne yobaz carrefourdaki içki reyonunu kapattırmış diye, 13 sene önce de bi köy muhtarı ramazanda içki mi sattırmamıştı biişey olmuştu ondan sonra 1-2 hafta lafı edilmişti çorum yobaz mı diye, ilkokulda çorumda olup da sonra başka şehre geçen fakat hala görüştüüm bikaç arkadaşım da hala der lan çorumda kadınlar kocalarının 3m arkasından yürüyodu hala öyle mi diye? e şimdi ben bu adamlara ne desem bana inanmayacaklar , ben alkol kullanmıyorum ama trafikle ilintili olmadıı sürece kimsenin alkol kullanmasına karışmam ama hala bizim memlekette bırak içene karışmayı satışına bile karışanlar var...e napıyım ben şimdi? bana memleketimi soranlara hala ben çorumluyum mu diyim? ha evet bizim halkımız yasaklattı carrefourda içkiyi evet bizim halkımız küfürlü film dublajları yapıyo ama bizim şehrimizde yaklaşık 300 fabrika var özellikle de ihracat yapan dersem bana demezler mi lan bi git allahın yobaz küfürbaz çorumlusu, senin memleketinde 300000000 fabrika olsa ne yzar demezler mi?

dediğin gibi yobaz bi memlekette okudum okul hayatım boyunca ki bu 7. sınıftan baslar hem ickimi ictim hemde islamın yasakladıgı dier şeyleri arkadaslarımla rahatca yapabildim ki lise3 de dersaneden atılıyodu millet fuhu$ yaparken yakalanarak falan.. ha sen yobaz dersin bilmessin yorum yaparsın... bende savunmaya falan calısmıyorum ne isim olcak bundan sora corumla ama bilmeden görmeden yorum yapmak cok sacma bişey.. (;

ki sen daha memleketini sorana söylemeye utanıyosan sende ciddi karakter bozuklukları vardır.. kimse seni çorumlu die işe almamazlık da yapmaz hic bi kız sen corumlusun die seni geri de cevirmez hicbi mekandan da atılmassın corumlusun die.. sadece böle arkadas ortamında geyiği döner.. ne demek allahın küfürbaz yobaz corumlusu.. !!!! ne demekmiş o acıklasana bi..

biz ne yazdık adamlar neler neler yorumlamıslar.. bu zihniyet olduu sürece ne köy olur ne kasaba...hiç bi yol olmaz !!
25 Kasım 2007 04:39   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009