ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > Carrefour da içki satışı durdurulmuş.
ah az absinthe raki sarap icki carrefour
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

$ahßaz mari.... =))
$ahßaz mari.... =))
Uygulamanın başlama zamanını tam bilmiyorum...

Carrefour Çorum şubesinde bikaç kişinin ailemizle alışverişe gelemiyoruz şeklinde aşırı saçma olan şikayetleri üzerine içki reyonunun kapatılması.... Nereye doğru gidiyoruz sorusunu tekrar düşünmeme sebeb oldu ama sonuç içaçıcı değil.... Parlak yerlere gitmiyoruz...
23 Kasım 2007 23:39   mesajın adresini al  

souvereign jr.
souvereign jr.
aileyle içkinin alakasını anlamadım.
23 Kasım 2007 23:41   mesajın adresini al  

güveeen
güveeen
carrefour bar?
23 Kasım 2007 23:44   mesajın adresini al  

comandante
comandante
Sadece Çorum'da ki Carrefour ile ilgili olabilir mi?? Yarın gidip bakacağım İzmir'dekine. Merak ettim valla.
23 Kasım 2007 23:45   mesajın adresini al  

luca leotardo
luca leotardo
Kaynak ?

$ahßaz mari.... =)) demis ki:

Carrefour Çorum şubesinde bikaç kişinin ailemizle alışverişe gelemiyoruz şeklinde aşırı saçma olan şikayetleri üzerine içki reyonunun kapatılması.... Nereye doğru gidiyoruz sorusunu tekrar düşünmeme sebeb oldu ama sonuç içaçıcı değil.... Parlak yerlere gitmiyoruz...

23 Kasım 2007 23:46   mesajın adresini al  

sphinx®
sphinx®
ulan çorum :D
23 Kasım 2007 23:48   mesajın adresini al  

boomerang ¹³
boomerang ¹³
 1   24 Kasım 2007 00:04   mesajın adresini al  

bonaventure
bonaventure
bizim çocuklar aileleriyle alışverişe gidemiyor dedirtemezsiniz bana.

:P

ne demekse artık;)
 1   24 Kasım 2007 00:11   mesajın adresini al  

*lokum*
*lokum*
Ailemizle gelemiyoruz kardeşim , ailenin her bireyi bi şişe kapıyo dolaptan, para mara yetmio valla ... kaldırın şu reyonu :D
 1   24 Kasım 2007 00:13   mesajın adresini al  

naiade
naiade

Bölgeden bölgeye değişiyor. İstanbul içinde bile değişebiliyor. Fatih gibi semtlerin ünlü süpermarketlerin içki reyonları yokken,aynı süpermarketlerin etiler,bakırköy gibi semtlerde içki reyonları var. Bu bayadır böyle. Nereye gidiyoruz sorusunu bence çok önceden sormalıydık.

comandante demis ki:

Sadece Çorum'da ki Carrefour ile ilgili olabilir mi?? Yarın gidip bakacağım İzmir'dekine. Merak ettim valla.

24 Kasım 2007 01:53   mesajın adresini al  

obsesif-kompulsif
obsesif-kompulsif

yahu arkadaşım bundan irtica söylemleri çıkarmanın manası ne?

ben çorumdayım olayı gidip yarın araştırıcam , sonucunu buraya bildiricem bu bir...

ikincisi çorumda deli gibi alkol içilir kimse bişi demedi de buna niye desinler...

oldu ki dediler rahatsız oluyoruz diye..firma maddi çekinceleri nedeniyle böyle birşey yaptıysa devletin durumuyla ne alakası var...ne yani orda içki satılınca modern mi oluyoruz?...

yarınki muhtemel haber : çorumda tansaşda 7 başörtülü 4 başı açık bayan var...nereye gidiyoruz?..acaba bu irticacıların yüzde 47 yi hatırlatmak için yaptıkları bişi mi...

offff off.....hep aydın doğan mantığı hep posta manşetleri...gerçi bunu birkaç gazete dışında hepsi yazabilir..sadece duyum da olabilir....

$ahßaz mari.... =)) demis ki:

24 Kasım 2007 02:00   mesajın adresini al  

naiade
naiade
hep aydın doğan mantığı hep posta manşetleri

Aydın Doğan mantığı tam tersi değil miydi? Şakşakçılarıydı. Ama tabii tersten bakınca sen de haklısın.
24 Kasım 2007 02:02   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009