ulan çoktandır yazmadım ben bunu be..rahatladım :D
23 Kasım 2007 23:12
bilinçli tüketici
ortakantin demis ki:
DAHA NE YAPAYIM VİCUDUMUMU SATAYIM??
23.11.2007 MİLLİYET -SON DAKİKA-
TÜRKİYE'Yİ SARSAN FORUM CİNNETİ
Türkiye bu cinneti konuşuyor. Adı açıklanmayan bir internet sitesinde, açtığı forumlar beğenilmediği için tepki gören bir kullanıcı tepkisini vicudunu satarak dile getirdi. Ansızın Vatan Caddesinde çırılçıplak koşmaya başlayan kullanıcıyı gören vatandaşlara manzara karşısında neye uğradığını şaşırdı. Bölgeye intikal eden emniyet güçleri kullanıcıyı battaniyeyle kamufle ederek ekip aracına bindirdiler. Kullanıcının ekip aracına binmemek için direndiği görüldü. Olay yerinden gelen son bilgilere göre kullanıcının kameralara doğru yeter lan!! şeklinde hezeyanları yansıdı.
Savcılık bahsi geçen siteyi inceleme altına aldı. Gelişmeleri sıcağı sıcağına aktarıyoruz.
1623 Kasım 2007 23:12
ortakantin
ANAAA NE ÇOK SEVENİM VARMIŞ ABİİİ??
SEVGİLİSİ OLMAYAN YALNIZ KUŞLAR BİRER BİRER GELDİ..
AMA MALESEF BEN YALNIZ DEĞİLİM:-)
KUSURABAKMAYIN
SADECE MERAK ETTİM
23 Kasım 2007 23:14
uysalhan
heh :))
23 Kasım 2007 23:15
japon harikası
adamın başına ne gelirse meraktan gelirmiş zaten.. unutma zihninin bir köşesine not et..
ANAAA NE ÇOK SEVENİM VARMIŞ ABİİİ??
SEVGİLİSİ OLMAYAN YALNIZ KUŞLAR BİRER BİRER GELDİ..
AMA MALESEF BEN YALNIZ DEĞİLİM:-)
KUSURABAKMAYIN
SADECE MERAK ETTİM
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15986
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.