eniştem ve ablamın bostonda canlı izleyeceği maçtır.burdan abd konsolosluğuna bi daha en iyi dileklerimi sunuyorum
29 Mayıs 2008 16:13
souvereign jr.
keşke bu maçı canlı izleyebilsek ya. neler vermezdim bu maçı staples centerdan izleyebilmek için. o atmosferi koklamak. tribünde şov yapan insanlarla bir maçı izlemek çok zevkli olurdu.
ki zaten tribündekilerin çoğu ya hollywood yıldızı yada ünlü futbolcu :) David beckhamdan Jack nicholsona , Maria sharapovadan Scarlett johanssona , ... :)
29 Mayıs 2008 16:16
o6uz²
ve beklenen oldu..
şimdiden iyi seyirler hepimize =)
31 Mayıs 2008 10:16
aslan67
haha:D
bir paul pierce bir boston celtics,düzeltmelerin adamı arif:D
üstteki demis ki: bolton wanderers ? :)
31 Mayıs 2008 12:24
aslan67
Boston yine sikip atacak LAL'ı:)
31 Mayıs 2008 12:25
bigbang
aman yeşillendi yine lakers maçları
31 Mayıs 2008 12:28
..lustrall..
ya Garnet adamım ya, bu nasıl bir hırstır tutkudur.. sabahki maçta en önemli anlarda sazı eline aldı, bütün toplara resmen uçtu.. paul pierce gittikçe daha da iyi oluyor, çok kritik yerlerde konuştu, ray allen biraz suskun ama inanıyorum o da Lakers a karşı çoşacak.. Lakers in hiç şansı yok, kobe atabildigi kadar atacaktır ama bütün maçlarda 40-50 sayı atacak degil. Çılgın ve Hırçın Boston savunması lakers a kolay sayı sansı tanımaz.. 42 boston.. ve artık bilinsin boston içerde de dışarda da kazanmasını bilir, yeterki istesin
bu arada maçtan sonra KG ile röportajda KG maç esnasında hiçbişi hissetmedigini, nötr oldugunu söylüyordu ama 22 saniye kala kullandıgı serbest atışlarda elleri titriyordu :) 2 atışınıda kaçırdı bu yüzden.. :)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15982
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.