normal sezon maçında boston s.a yu gayet rahat yendi..playoff ta karşısına kadar yukselebilseydi yine yenerdii.bundan bahsettim
18 Haziran 2008 16:29
souvereign jr.
grup lideri lakers olduki...
grup lideri olsaydı san antonio spurs saha avantajı elinde olurdu.
118 Haziran 2008 16:30
yarıotomatikmandalin
maçtan önce anlattık burda ama dinlemediniz hala yok lakers mucizesi başlıyor bilmemne .alın bakın noldu kapak olsun lakers'lılara
18 Haziran 2008 16:31
heyulæ
souvereign jr. demis ki: grup lideri lakers olduki...
grup lideri olsaydı san antonio spurs saha avantajı elinde olurdu.
her neyse benım olayım şu normal sezonda boston gayet rahat iteledi s.a ya.yok elenmeseydı gorurdum falan ne yanı
18 Haziran 2008 16:31
souvereign jr.
batıda şampiyon olduk ama boston'ı elimizden kaçırdık hem de kendi sahamızda. :(
118 Haziran 2008 16:34
heyulæ
başka bahara... elimizden kaçırdık pek uymamış elden kaçmak son anda kaybetmek anlamında daha hoş duruyo :)
18 Haziran 2008 16:38
yarıotomatikmandalin
elinizden mi kaçırdınız puajksnda kjsnd :) sanki her maç son anda kaybettiniz böyle son saniye basketleriyel falan..yada küçük hatalarla dicem de 40 sayı vurdular ya yuh :)
18 Haziran 2008 16:40
why so serious?
egemen sahiden yeter ya kaçırdık falan yetti yani ahah
bu arada celtics de galatasaray gibi 17.şampiyonluğuna ulaştı.nasıl tesadüf olmuş dimi eheh.egemen sana bi ilerle diyecektim.şimdi 2 kere bi ilerle demek istiyorum anlarsın sen ne demek istediğimi asdlşksdf
18 Haziran 2008 16:52
yarıotomatikmandalin
ajjdghaösd egemen yazık ooldu valla sana da haa :) hep hüsran hep hüsran
18 Haziran 2008 16:59
seytan ucurtmasi
boston abartarak sona erdirdi seriyi...müthiş savunmalarının karşılığını lakers a 30 un üstünde top kaybı yaşatarak aldılar..
güzel bir final oldu...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15982
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.