bence bu adam takım ruhunu filan aşmış direk tensel temasa geçmiş :)
16 Haziran 2008 01:59
souvereign jr.
yahu kevin garnett da her boston sayısında sayıyı atanın poposuna vuruyo!
116 Haziran 2008 02:01
yarıotomatikmandalin
şimdi parisin sevgilisi derken ne tür bi sevgili ? biliosnuz uçlarda yaşayan bi bacımız paris öyle koluna takıp da bizim oğlanla takılmaz bence..güzelm bu arada maçlarda lakers'ın siki tuttugu anlarda yakın çekimler olur böyle yüzlere zoom yapar ..kaşlarda öyle düzgün ki öyle şekilli ki farketmemek elde değil
16 Haziran 2008 02:04
why so serious?
güzel dedin kardeşim ben o anlarda ne yapıyordum hayret doğrusu iyi yakalamışsın.tabii paris in çerezi de olabilir sasa şimdilik sevgililer diye duydum ötesini duymadım
16 Haziran 2008 02:12
yarıotomatikmandalin
yarın öbür gün erkek güzeli saşanın parisle videoları çıksa 8de 7 üçlükle gitse parisin üzerine yayılsa videolar nba aleminin diline düşse bu adam hoş olur mu ?
16 Haziran 2008 02:19
why so serious?
şimdi böyle dedin ya düştü gözümden sildim üstüne bi çizik attım bi de şu fotoyu da görünce
.....
16 Haziran 2008 02:22
yarıotomatikmandalin
keşke biz de görseydik de o fotoyu , bizim de gözümüzden düşseydi
116 Haziran 2008 02:24
alev78
bence yazıları gözünde büyütüp fotoğraf yapmış o biraz psikolojisi bozuk heralde son günlerde anti depresan kullanıyo musun sara chopin ??
16 Haziran 2008 02:31
üstteki
başladı maç..
16 Haziran 2008 04:15
üstteki
Lakers fırtına gibi girdi 18-5 skor ilk mola boston ın..
116 Haziran 2008 04:18
üstteki
31-15 oldu
hücum olarak çıldırmış durumdalar
Bryant çok aktif ,ne atsa giriyor..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15982
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.