ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
birden aklıma geldi bu film
muhabbetleri ve küfürleri süper ;)
erken can ın kestiği racon da ayrı (mahallenin muhtarlarından sonra)
lalelide bir azize de var tabi,hangisi daha iyidir orası tartışılır
26 Aralık 2005 22:06
palali
tv'de gösterilmeyeceğini bile bile böyle bi film çekmek cesaret ister. sende niakhlı karını s...ersin o zaman :D
26 Aralık 2005 22:15
moviebiker
mustafa altıoklar en son gemidenin ve lalelide bir azizenin yönetmenlerine 2filmi tek film yapıp baştan çekmek için teklif götürmüş.umarım kabul etmemişlerdir.
26 Aralık 2005 23:39
beşiktaş
esrar maddesi kullanılmış bence de,ki rollerinde çok konsantreler,o tavırlar kolay yapılmaz,hareketler de yavaş
nerde kalmıştık? :)
27 Aralık 2005 03:29
beşiktaş
karı ..spuydu s...tik
adam pe....nkti öldürdük
lan demezler mi bize bu ülkede asayiş sizden mi soruluyor :)
replik böyle bi şeydi galiba haha :D
27 Aralık 2005 03:34
deathmocracy
cok aciktim kamil :) s..ktiniz demi lan kizi ya abi bence turk sinemasindaki nadir kult filmlerden biri. baska esi benzeri yok favori filmlerinden turk sinemasi icin tabi
27 Aralık 2005 03:52
kenan
müziklerini uğur yücel yapmıştı. eşkiya nın albümünde de karanlığın içinden die rap bi şarkı soyluodu sanırım.
(ugur yucel başlığı gibi oldu??)
27 Aralık 2005 03:59
abbas
napıcaz be Kamil a... s....
bakire kız nasl o... ben anlamadım gitti...
off her şey karışık
en iyi senaryo en iyi film en iyi kurgu en iyi yönetmen en iyi erkek oyuncu antalya 35. portakalını almıştı
27 Aralık 2005 14:59
abbas
senaristi ve yönetmeni Serdar Akardı daha dorusu O'nun Lalelide bir azize ve Gemide adlı romanlarından sinemaya uyarlanmış kendisi uzun bir dönem Kurtlar Vadisi'nin de senarist ve yönetmenlerindendi
27 Aralık 2005 15:02
kerem
Gemideyi dün izledim. 4 tane karakter kullanılarak iki saatlik süper bir kurgu ortaya çıkarılmış. Ünlü kim varsa filme sokup İstanbul çekimlerine sığınan Organize İşler geldi gözümün önüne. Verdiğim bilet parasına bir kez daha küfrettim.
Önemsiz ve Alakasız Not: "Karanlığın İçinden" Massive Attack - Karmacoma'nın müziği üstüne Uğur Yücel'in söylediği sözlerden oluşmakta.
3 Ocak 2006 23:29
abbas
İğrençsiniz i.neler.
1 Nisan 2006 23:46
güven
adam peze..kti öldürdük
kız orospuydu si...k
ulan demzler mi bu şehrin zaptiyesi sizmisniz :))
e.c sen nie o gün ıslak geldin alan gemiye
boksör:abi acyın die!!
burdaki küfürü söyleyiş tarzını kelmelere dökemiyorum:))
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/1598
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.