ço tşk ederim arkadaşım darısı başına umarım sen de bu duyguyu tez zamanda tadarsın harika bir duygu ...
teşekkür ediyorum,tahmin edebiliyorum..çocukları çok severim,iyi de anlaşırız yani :) zamanla belki fikrim değişir kim bilir..
23 Kasım 2007 23:32
ceyhas
aşkım benim.... öğretmenler gunun kutlu olsun.... butun bir omur boyunca benim oğretmenim evimizin annesi olman dileğiyle... ve tabiki nice öğretmenler gunune beraber girmek dileğiyle canım benim....
23 Kasım 2007 23:41
m_c_a
aşkımmmmmmm benimmmmmm tşk ederim seni seviyorummmmmm
ceyhas demis ki:
aşkım benim.... öğretmenler gunun kutlu olsun.... butun bir omur boyunca benim oğretmenim evimizin annesi olman dileğiyle... ve tabiki nice öğretmenler gunune beraber girmek dileğiyle canım benim....
23 Kasım 2007 23:44
m_c_a
çocukları seviyorsan değişmez... :))
yosamite demis ki:
ço tşk ederim arkadaşım darısı başına umarım sen de bu duyguyu tez zamanda tadarsın harika bir duygu ...
teşekkür ediyorum,tahmin edebiliyorum..çocukları çok severim,iyi de anlaşırız yani :) zamanla belki fikrim değişir kim bilir..
23 Kasım 2007 23:47
souvereign jr.
kardelen ayşe kardelen ayşe
napıyorsun bize söyle
- hayalimi yazıyorum
öğretmen olmak istiyorum
7 yıl sonra
kardelen ayşe kardelen ayşe
napıyorsun bize söyle
- bugün öğretmen oldum ben
sınıfımda kardelenler
çok güzel yaaa...
24 Kasım 2007 20:21
mugece81_
en kutsal meslekkk bizim mesleğimiz herkesin bu düşünceyi savunması dileğiyle
5 Aralık 2007 15:37
mugece81_
Dostum seni açtığın bir başlıkta görememek kadar kötü bir olay yok ::(
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15968
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.