ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > Cemil Çiçek canlı yayında bela okudu

Sayfalar: 1  2  3  4  << Önceki Sayfa      şu anda 37 - 43

obsesif-kompulsif
obsesif-kompulsif

belki de odtüdekiler protesto gibi kullanıyorlardır alkışı...sayın ipek için bişi diyemicem ama evrenin yüce(!) kenanı nı alkışlarken iyi hisler duyulmaz herhalde...

belki de 1980 de yaptığı kırmızı şov için alkışlıyorlardır onun gibileri..zira şovmenin besini alkışlardır...ve kimi zaman abd yeşilleri...

utanmaz'adam' demis ki:

o değilde. program sonunda o adamın beyefendiliğine ne kadar alkış verirsiniz sorusuna deli gibi alkıslayan universite ogrencilerine şaştım

konuyla alakalı değil ama alkış deyince çağrışım yaptı..yine böyle bir programda Kenan Evren ODTÜ ye konuk olmuştu..ne söylese alkış almıştı..hem de çok fazla alkış...ben buna çok şaşırmıştım..çok da kızmıştım...

Cemil Bey'in konuşmasına gelince, hiç yakışmamış...Benim vekilim böyle konuşamaz..Böyle örnek olamaz!!!

23 Kasım 2007 22:06   mesajın adresini al  

comandante
comandante
Ya comandante yukarda imam cemaat dedi diye ona laf ettik espri olarak, uzatmayalım o kısmını gereksiz yere:))

İmam cemaat işi karışmış yanlış anlaşılmış. Benim anlatmak istediğim inmam RTE bkz Ananı da al git cemaat Cemil Çiçek bkz Allah belalarını versin Yoksa buradaki kimseye değildi.
23 Kasım 2007 22:15   mesajın adresini al  

comandante
comandante

e = m . c² demis ki:

bir başka versiyonu için;

bkz. İbrahim Tatlıses

bkz. Allah cezanızı verecek

Ayrıca
İsmail YK
Allah belanı versin bana gelen sana gelsin YAR
23 Kasım 2007 22:18   mesajın adresini al  

chi sj
chi sj

şu fakir edebiyatından kurtulamadık gitti..halktan biri olmak bela okumak mı demek?bu adam eskortsuz doşalıyo mu ülkemin sokaklarında?hayır çünkü benim bir eskortum yok..halktan bir korkum da yok,bir çekincem de yok..halk adamı halkın nazarında kendini kimden koruyor?

ya da ne bileyim mesela ben bi yere gidecekken saatler öncesinden trafiğin akışı değiştirilmiyor..bir halk insanı olan ben dışında kalan halk benim sayemde evine adapazarı üstünden gitmiyor..

çok saçma muhalefet yaptım değil mi?evet çünkü işittiğim savunma söylediklerim kadar saçmaydı..

fizeler fizeler demis ki:

adam halktan bırı oldugunu gösteriyor milletvekili oldu diye bela okuyamazmı?

24 Kasım 2007 17:23   mesajın adresini al  

2che:)
2che:)
Gecen haberlerde izledim Kamer Genc ve Bülent Arınç meclis kürsüsünde laf dalaşına girdiler..
Çok komikti :)
24 Kasım 2007 17:57   mesajın adresini al  

emperor84
emperor84
pkk konusunda birşey yapamıyormusunda bela okuyorsun sayın bakanım, Allaha havale etmeden önce gerekenleri yapın ;) , kendinizi çaresiz durumda kalmış gibi göstermeyin.
24 Kasım 2007 22:36   mesajın adresini al  

anksiyete
anksiyete

BAKIN BURDAN TÜM SİTEYİ UYARIYORUM....GLYCERİNE , VOLKAN , DOOMSWAR , BON ADVENTURE VE PATON GİBİ ŞEREFSİZLER...ARTIK AYAĞINIZI DENK ALIN...BUGÜNE KADAR ATILAN COMENGINEER , CASSİO , İLLUMİNATİ , ANNUİT CEOPTİS VE OBSESİF KOMPOLSİF ÜYELİKLERİNİN HEPSİ BİZE AİTTİ...SİZ BAŞARDIĞINIZI ZANNETTİNİZ , BİZİ SUSTURDUĞUNUZU ZANNETTİNİZ FAKAT BİZ HEP BURDAYDIK...VE OLMAYA DA DEVAM EDECEĞİZ....

ŞUNU BİLİN O SAYDIĞIM İSİMLER VE YANDAŞLARI....EĞER İSTERSEK HEPİNİZİN ANNESİNİ BİR KÖPEĞİN FAHİŞESİ HALİNE GETİREBİLİRİZ...ARTIK HADDİNİZİ AŞTINIZ....DEVAM ETTİĞİNİZ TAKDİRDE BAŞINIZA GELECEKLERDEN SİZ SORUMLUSUNUZ....

25 Kasım 2007 19:13   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  << Önceki Sayfa      şu anda 37 - 43

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008