Sadece videoya bakarak konuşuyorum,tüm programı izlemedim..izleyenler yanlışım varsa düzeltsin..
bela okuyana kadar onun konumdaki biri ayırımcılığa karşı daha rasyonel,çözüm diyebileceğimiz konulardan bahsetseydi daha iyi olmaz mıydı?vatanseverliğine karışmayalımmış,ee evet karışmıyoruz..sonra?
23 Kasım 2007 00:44
chi sj
biz kalıplaşmış söz öbeklerinden neden bu kadar etkilenen bir milletiz yahu..bana da jüride tasarımımla ilgili eleştiri geldiğinde radioheadden alıntı yapıcam,All walls are great, if the roof doesn't fall..çatıyı taşımayan duvarın da allah belasını versin dicem,ahah
23 Kasım 2007 00:47
kretzsche
ben de gördüm onu, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derler böyle durumlarda
9a 6 demis ki:
Çiçek bela okumuş ama sonra konuşma usülü dersi vermiş,çok enteresan değil mi?
23 Kasım 2007 00:47
obsesif-kompulsif
bela okuması hoş değil...çok daha güzel kelimelerle meramını anlatabilirdi..
Bana göre bizim ülkemizde herkes birbirine bela okuyor...Cemil Çiçek te bizi bu hale getirenlere bela okuyor...En güzelini de yapmış...
23 Kasım 2007 01:29
souvereign jr.
şimdi bunu böyle konuşturursanız olmaz
hiçkimsenin terbiyesizce konuşmasına müsade veremem
bu yaşta konuşma usulünü öğrenmen gerekir diyen bir bakan kendisi öğrenememiş konuşmayı...
ilginç.
23 Kasım 2007 02:27
kafamagöre
adam halktan bırı oldugunu gösteriyor milletvekili oldu diye bela okuyamazmı?
123 Kasım 2007 04:34
fresya
Bu insanlar statü sahibi ve eğitim almış insanlar..problemler olabilir...ama eğer meclisten biriysen sözlerini özenle seçmelisin! eğer gerçek donanımın kaliten varsa adabı bilir saygıyı yaşatırsın.Bence sevgisiz ve saygısız bir toplumuz.Bütün bu konuşmaların altında bence sevgisizlik var.
23 Kasım 2007 11:02
psikolojik manyak
ona da şükür, yerinde kamer genç olsaydı daha da farklı bir yorum getirebilirdi
23 Kasım 2007 13:06
_volkan_
o değilde. program sonunda o adamın beyefendiliğine ne kadar alkış verirsiniz sorusuna deli gibi alkıslayan universite ogrencilerine şaştım
kretzsche demis ki:
cemil çiçek'in konuşmasının içeriği hakkında bir yorumum yok,
fakat bir milletvekilinin bir kitleye hitap ederken bela okuması makul mudur?
'allah bin türlü belasını versin' defalarca tekrar ediyor ..
bu makul bir konuşma biçimi midir? millet vekili olmanın bir gereği de oturaklı olmak değil midir?
o değilde. program sonunda o adamın beyefendiliğine ne kadar alkış verirsiniz sorusuna deli gibi alkıslayan universite ogrencilerine şaştım
konuyla alakalı değil ama alkış deyince çağrışım yaptı..yine böyle bir programda Kenan Evren ODTÜ ye konuk olmuştu..ne söylese alkış almıştı..hem de çok fazla alkış...ben buna çok şaşırmıştım..çok da kızmıştım...
Cemil Bey'in konuşmasına gelince, hiç yakışmamış...Benim vekilim böyle konuşamaz..Böyle örnek olamaz!!!
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15958
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.