japonya'dan arkadaşıma sony cybershot almıştık.görüntü kalitesi gayet iyi,çok da memnun gözüküyor.şimdiye kadar hiç bir sorun da yaşamadı.onu da düşünebilirsin..
22 Kasım 2007 23:58
mr ako
hepsi birbirinden iyi =)
benimki nikon ve gayet memnunum..aralarında en ekonomiği neyse onu al bence her türlü memnun kalırsın...
23 Kasım 2007 00:43
o6uz²
Profesyonel çalışmayacaksan marka karşamasına girme.
Zaten aynı çözünürlüğe v.s sahip makinaların fiyat aralıkları da birbirlerine yakın. Sana en uygun olanını, tipini en çok beğendini alabilirsin.
Ha ama adam gibi bişey olsun diyosan, ama 2.5 milyar vermem diyosan gidip en temizinden 2. el bi Canon EOS 350D ya da Canon EOS 400D tavsiye ederim. 350D nin yenisi 800, 400D nin yenisi 1.200 civarındaydı en son.
İkinci el fiyatları nekadardır bilmiyorum ama en az 200 ytl fln farkeder heralde.
Eğer Cybershot tadında ince birşey aramıyosan, bildiğin fotoğraf makinasına benzesin istiyosan fakat profesyonel düşünmüyosan gidip Fujifilm-Finepix S5xxx serilerinden birini alabilirsin.
Yazdıklarımdan tatmin olmadıysan yada soruların varsa hala mesaj at, konuşabiliriz.
1 Aralık 2007 10:31
kretzsche
yorumlar için çok teşekkürler
canon ixus aldım gayet cillop fotoğraf + video çekiyor . konserlerde falan çektim, sesi çok iyi alıyor, görüntü de güzel. 200 euroya geniş ekranlı modelini aldım amazon'dan. eski makinemden çok daha iyi
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15950
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.