ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > teknoloji > dijital fotoğraf makinesi önerisi - nikon? canon?
dijital kamera sony canon nikon
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

kretzsche
kretzsche
Merhaba arkadaşlar,

emektar fotoğraf makinem bozulduğu için yeni bir fotoğraf makinesi almam gerekiyor .

bu konuyla ilgili, ve araştırma yapmış birileri varsa öneri yapabilir mi?

İyi markalar olarak Canon Ixus, Nikon Coolpix ve Sony Cybershot gözüme çarptı.

fiyatı 200 euro civarında olan üç model önerdiler.

Canon ixus 70 (veya 75)
nikon s 200
bi de sony cybershot'lar var..

bunlar arasından alanlar, memnun olanlar, şikayeti olanlar varsa yazarsa sevinirim
22 Kasım 2007 20:59   mesajın adresini al  

sıtkı yozgatlı
sıtkı yozgatlı
ben nikon coolpıx aldım memnunum açıkçası.sonuçta bütün modellerinin işlevleri aşağı yukarı aynı...önemli olan kaç megapixel olduğu......ergonomikte
22 Kasım 2007 21:08   mesajın adresini al  

sıtkı yozgatlı
sıtkı yozgatlı
profesyonel çekim yapacaksan sony al ama açıkçası onlarında fiyatı bayağı pahalı
22 Kasım 2007 21:09   mesajın adresini al  

lithium
lithium
nikon iyi derler.
bizde sony cybershot var, gayet kullanışlı pratikbir makine.. önerebilirm.
onun haricinde ben panasonic lumix kullanıyorum. gayet memnunum ondan da..
22 Kasım 2007 21:14   mesajın adresini al  

kretzsche
kretzsche
geçen sene bir arkadaşla bir konsere gitmiştik, onda canon ixus vardı adamın çektiği videolar ve fotoğraflar muazzam çıkmıştı. ama nikon bir numara falan diyenler de var . karar veremedim uyuz bir durum
22 Kasım 2007 21:19   mesajın adresini al  

p.* selin akay*
p.* selin akay*
ben gecen ay yeniledim. sony dslr alfa 100 serisi tavsiye ederim siddetle. madem alacaksin duzgun bir makine al vadi. (dslr yani, marka farketmez fazla, objektifleri sonradan da alirsin zaman gectikce) benimki cift objektifli 300-75mm, 70-15mm. sony nin magazasindan aldim direk en uygun fiyat orda. fiyatı baya pahalı ama dslr icinde en kaliteli olani da malesef bu, ayrica cift objektif oldugundan fiyat fena da degil aslinda. hem durbunlu lens hem makro cekim zimbirtilari. 2,5 milyara yakin aksesuarlarla ama deger mi kesinlikle evet. 1 omurluk makine

yok dslr almayacaksan sony alma ozellikleri ayni basit makinelerde, ekstra olarak fiyati cok fazla. nikon da pahali. hp cyberlar var, canon fena degil. ama ne istedigine de baglı biraz daha acarsan fikir verebilirim az biraz daha

bilmeyen arkadaslar icin DSLR tanımı: cok basit olarak d dijital demek oluyor. ve cok basit olarak objektif sahıbı hani su elle cevrilen buyuk objektiflere sahip esek kadar olan aletler. fazla basit ve en anlasilir tanim olarak budur evet
22 Kasım 2007 21:21   mesajın adresini al  

kretzsche
kretzsche
öneri için teşekkürler fakat o stil pahalı bir makine almak istemiyorum, benim genel kullanım alanım bir sürü konsere gidiyorum orada video ve fotoğraf çekiyorum, yani güzel video ve ses alırsa iyi olur, bir de gezerken falan fotoğraf çekmek içi n. cebe falan sığsın ince bir makine olsun .. çok da pahalı olmasın fakat kaliteli olsun .. o yüzden şu yukarda saydıklarım iyi alternatifler giib duruyor, bir seçim yapmak lazım
22 Kasım 2007 21:24   mesajın adresini al  

p.* selin akay*
p.* selin akay*
o zaman sony alma kesinlikle (aynı ozelliklere sahip diger markalardan nerdeyse iki kat daha pahali, bazen 3 kat. sadece ismi var)
nikon slr konusunda iyidir hic ufak kullanmadım ama nikon da pahali. fiyat arastırmalarımda gordum bizzat.

benim ufak normal dijitallerde favorim hep hp, cybershotları var hem kullanimi cok kolay, hem menusu iyi. hem fiyatı da iyi hp hem guvenilir hem normal fiyatlı marka. (bende bir makinesi var 1999 yili yapimli ve hala catir catir calisiyor yani bunu diyim)

diger ufak markalara da bakabilirsin. samsungların fiyati cok iyi mesela. mp ozelligine ve video kayit ozelliklerine bakman kafi normal gundelik kullanim icin

22 Kasım 2007 21:28   mesajın adresini al  

veruca salt
veruca salt
vadicim oğuzhan şu gezisine giderken kullanmak için bayağı bi araştırıp panasonic lumix dmc tz1 almıştı.
lumixlerin en önemli özelliği lensinin leica olması çünkü leica dünyadaki en iyi 3 lens markasından biriymiş.ve optik zoomu da x10. bisürü farklı çekim modu var.el titremesi ve kırmızı göz engelleme özelliği falan var.şarj edilebiliyor.ve dış çekimleri baya kaliteli.ama gece çekimleri ne kadar kaliteli onu bilmiyorum(konser vs için) ben burda sordum 580ytl falan dediler sen ordan bi araştır istersen..
22 Kasım 2007 22:10   mesajın adresini al  

ggönül
ggönül
kesınlıkle canon kullanan arkadasım varr
inanaılmaz derecede memnunnn
22 Kasım 2007 23:01   mesajın adresini al  

vi0let de mars
vi0let de mars
Nikon canon arasında dersen tabiki canon,
ama fikrimi sorarsan resimde görmüş olğunu yavruyu tek geçerim, şık görünümüyle, yüksek çözünürlüğüyle rakiplerini her alanda sollar
özellikle yakın çekimlerde inanılmaz görüntü kalitesiyle bir numara;)
22 Kasım 2007 23:05   mesajın adresini al  

vi0let de mars
vi0let de mars
ismini yazmayı unutmuşum,
Fujifilm-FinePix S5700
22 Kasım 2007 23:06   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009