9a 6 demis ki:
erkekleri çoğu zaman piyon olarak görmem de bu yüzdendir zaten(: kadın savaşları arasında gidip gelirken bi halt yedim sanıyolar..
bunun dışında tabi ki ilişkiler satranç tahtasına dönmemeli,dönüyosa tüm taşlarda defo var demektir..bu da kendine seçtiğin çevreyle değişir,dostsuz kalmaya da çıkmaz..bu kadar kompleksli olan insan az..değil diye ısrar edenler o zaman yalnız kaldıklarına şükretmeli,entrikalarla dolu olacağına hiç olmasın daha iyi
22 Kasım 2007 12:25
erdemlix
edinmek isterse, zorlanır,ama neden edinmesin ?
22 Kasım 2007 12:26
henüzdüşünmedim
aslında edinirde işte etrafta binlerce dansöz var :D
22 Kasım 2007 12:31
m_c_a
dostluk edinilebiliyo ama uzun süreli olmuyo :D araya hep fesatlıklar kıskançlıklar giriyo ben çok yaşadım bunu :(( kıskançlık yapan üzülsün hıhh :p
22 Kasım 2007 12:35
chi sj
ezilen hep biziz işte görün!:D
e sizde piyon konumuna düşeceğiniz ilişkilerde yer almayın,ne işiniz var öyle insanlarla? (:
22 Kasım 2007 12:43
m_c_a
hehe güzel cevap tbrkler :D
22 Kasım 2007 12:44
aslan67
yok be benim çok güzel dostlarım da var mesela,gayet de iyi gidiyor yani:)
o biraz da güzel kızın geçimliliğine de bağlı,hep güzelliğe bağlamamak lazım:)
bütün verileri bilmem lazım bu sorunu analiz etmem için:)
m_c_a demis ki:
dostluk edinilebiliyo ama uzun süreli olmuyo :D araya hep fesatlıklar kıskançlıklar giriyo ben çok yaşadım bunu :(( kıskançlık yapan üzülsün hıhh :p
22 Kasım 2007 12:44
chi sj
yine genellemelere vurduk,kadın olmak zor erkek olmak şöyle böyle,iyi güzel de,benim en katlanamadığım kadın olmanın zorluğunu kabul edebileceğim durumlarda bile bir erkeğin çıkıp kadın olmak zordur naraları atması..
sen önce erkek olmanın,ondan da önce insan olmanın ne demek olduğunu anla,lafında kalmasın,sonra kadınlarla ilgili felsefe yap,değil mi ama?
konu dışı oldu,bir de forumdaki kimseyle alakası yoktur..üstüne alınmasın kimse(:
22 Kasım 2007 12:46
aslan67
ee ama sen önceki mesajda erkekler hep kızlar arasında gidip geliyor dedin:)
o zaman böyle piyon olmayacağımız ilişki yok demektir biz nerelere vuralım başımızı yaareebbiiimm:D
9a 6 demis ki:
ezilen hep biziz işte görün!:D
e sizde piyon konumuna düşeceğiniz ilişkilerde yer almayın,ne işiniz var öyle insanlarla? (:
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15939
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.