benim anlamadığım güzel insanların dostsuz kalmalarını güzellikleriyle nasıl ilişkilendirdikleri..erkek-kadın ilişkisinden ayrı bu dediğim,daha çok kadın-kadın ilişkilerinde..kadın kişisi gelip bu insanlara sen güzelsin,seni kıskanıyorum mu diyor?yoksa bu güzel insanlar karşı karşıya kaldıkları samimiyetsizliği güzelim ya,kesin o yüzden diye düşünüp ego mu depoluyor?
122 Kasım 2007 09:25
küçük bir kız çocuğu
bu dünyada kadına en çok zarar kadından gelmiştir.. iş ilişkilerinde arkadaşlık ilişkilerinde romantik ilişkilerde bile en yakın arkadaşım dediğin kadın sevgilini ayartabiliyo.. ego tatminiyle alakası olduğunu düşünüyorum ben.. mutlaka istisnalar vardır ama kadınların egoları yaralanmaya daha müsait .. yaralanmadan önce yaralamaya çalışıyor o yüzden kadınlar..
322 Kasım 2007 09:36
m_c_a
bence hal ve hareketleriyle belli ediyolar ama söyleyenlerde olur mutlaka dile yasak yok ki:D
9a 6 demis ki:
benim anlamadığım güzel insanların dostsuz kalmalarını güzellikleriyle nasıl ilişkilendirdikleri..erkek-kadın ilişkisinden ayrı bu dediğim,daha çok kadın-kadın ilişkilerinde..kadın kişisi gelip bu insanlara sen güzelsin,seni kıskanıyorum mu diyor?yoksa bu güzel insanlar karşı karşıya kaldıkları samimiyetsizliği güzelim ya,kesin o yüzden diye düşünüp ego mu depoluyor?
22 Kasım 2007 09:39
m_c_a
çok doğru
küçük bir kız çocuğu demis ki:
bu dünyada kadına en çok zarar kadından gelmiştir.. iş ilişkilerinde arkadaşlık ilişkilerinde romantik ilişkilerde bile en yakın arkadaşım dediğin kadın sevgilini ayartabiliyo.. ego tatminiyle alakası olduğunu düşünüyorum ben.. mutlaka istisnalar vardır ama kadınların egoları yaralanmaya daha müsait .. yaralanmadan önce yaralamaya çalışıyor o yüzden kadınlar..
22 Kasım 2007 09:40
chi sj
benim başıma gelen aldığım bi giysiyi arkadaşımın üzerinde de ben aldıktan sonra görmem falan olmuştur ki bu da kıskançlık sayılmaz bence..beğenmiş almış ne var bunda? diyip geçilecek bi konudur..kimisine bakıyorum bu konuyu o kadar abartıyor ki..bu noktada evet kadın, kadının elinden çektiği kadar kimseden çekmiyor..
sevgili ayartmayla alakalı kendini bilen bir kadın yapmaz tabi,ama orda da ikinci kadından çok sevgili suçludur..aldatma olaylarında genelde hep aldatılan kadınlar eşlerini affeder,diğer kadını kötüler,yerden yere vurur..anlamıyorum,o saatten sonra avuntu mu oluyor bu,yoksa eşinden çıkaramadığı siniri deşarj etme mi?büyük ihtimalle her ikisi..
bir arkadaşım da olsa birlikte aldatıldığım kişi en fazla vereceğim tepki ikisiyle de ilişkimi bitirmek olur..kıskanıyodu beni muhabbetlerine girmem büyük ihtimalle..
222 Kasım 2007 09:55
küçük bir kız çocuğu
ya şöyle bi durum var o ayartma mevzuunda ama.. 2. kadın aslında adama çok aşık olduğundan yapmıyo bence.. altında başka dürtü var ''benim olmalı'' mantığı.. yoksa suç da aramak doğru değil bence..
ama aldatılan kadının savunma mekanizması giriyo araya çünkü kolay kaldırılacak bir durum değil.. onca süe birlikte olduğu adamı suçlamak rahatlatmıyo çünkü bu sefer adamı tanıyamayan kendisi oluyo ama 2. kadına suç atmak nispeten rahatlatıyo..
22 Kasım 2007 09:59
chi sj
erkekleri çoğu zaman piyon olarak görmem de bu yüzdendir zaten(: kadın savaşları arasında gidip gelirken bi halt yedim sanıyolar..
bunun dışında tabi ki ilişkiler satranç tahtasına dönmemeli,dönüyosa tüm taşlarda defo var demektir..bu da kendine seçtiğin çevreyle değişir,dostsuz kalmaya da çıkmaz..bu kadar kompleksli olan insan az..değil diye ısrar edenler o zaman yalnız kaldıklarına şükretmeli,entrikalarla dolu olacağına hiç olmasın daha iyi
22 Kasım 2007 10:08
m_c_a
giyim falan çok basit kalıyo.ben arkadaşının sevgilisini sahiplenen,aynı zamanda aynı yerlerde bulunmak için çaba sarfeden,ailesini sırf arkadasının ailesi daha iyi diye horgören küçümseyen,niteliklerini kıskançlık duygusu yüzünden kaybeden ve kişiliğini kariyerini heba eden insanlar tanıyorum.hoş bu da kişilik çatışmasının olduğunu yada o insanın psikolojik sorunlarının oldugunu gösterir o da ayrı bir mesele...
9a 6 demis ki:
benim başıma gelen aldığım bi giysiyi arkadaşımın üzerinde de ben aldıktan sonra görmem falan olmuştur ki bu da kıskançlık sayılmaz bence..beğenmiş almış ne var bunda? diyip geçilecek bi konudur..kimisine bakıyorum bu konuyu o kadar abartıyor ki..bu noktada evet kadın, kadının elinden çektiği kadar kimseden çekmiyor..
sevgili ayartmayla alakalı kendini bilen bir kadın yapmaz tabi,ama orda da ikinci kadından çok sevgili suçludur..aldatma olaylarında genelde hep aldatılan kadınlar eşlerini affeder,diğer kadını kötüler,yerden yere vurur..anlamıyorum,o saatten sonra avuntu mu oluyor bu,yoksa eşinden çıkaramadığı siniri deşarj etme mi?büyük ihtimalle her ikisi..
bir arkadaşım da olsa birlikte aldatıldığım kişi en fazla vereceğim tepki ikisiyle de ilişkimi bitirmek olur..kıskanıyodu beni muhabbetlerine girmem büyük ihtimalle..
22 Kasım 2007 10:16
peter pan
öncelikle başlığa cevap olarak şunu söyliim: kadın çok güzel olursa götü kalkık olur. götü kalkık insanın dostu çok olmaz zaten.
bi de ilk mesajdaki şu soruya(Sizce güzel bir bayanı erkekler mi bayanlar mı daha çok kıskanır?) cevap verelim.
kadının en büyük düşmanı gene kadındır. kadınlar kıskanç yaratıklardır. hemcinslerine ait en ufak şeyi bile kıskanırlar.
422 Kasım 2007 10:31
çemberimde gül oya
kadın kadına en uç sınıra varabilecek kötülükleri bile her an yapabilir ama bi erkek kadının izin verdiği kadar yapar die de bişi ekleyim :) bu benim tecrübem
güzel kızların çirkin arkadaşları olur ve bu hep göreceli olarak devam eder :D ukala insanların kendilerinden başka ukalaya tahammül edememesi, gevezelerden birinin mutlaka susmak zorunda kalması gibi. doğanın kanunu, evrim teorisi...
22 Kasım 2007 10:40
vi0let de mars
vay be amma zormuş kadın olmak!
erkeklerinde derdi kadınlar, kadınlarında derdi kadınlar;)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15939
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.