eleştirilere bakıp silmemiştir heralde hesabını. her eleştirilen başlığın sahibi siteden gidiyor mu?
yok bu yüzden yapmışsa şaşarım...
22 Kasım 2007 13:48
aslan67
Rica ederim asLI:)
küçük bir kız çocuğu demis ki:
teşekkür ederim açıklama için Ömerim :)
22 Kasım 2007 13:49
aslan67
Valla biraz öyle oldu galiba..
peter pan demis ki:
eleştirilere bakıp silmemiştir heralde hesabını. her eleştirilen başlığın sahibi siteden gidiyor mu?
yok bu yüzden yapmışsa şaşarım...
22 Kasım 2007 13:50
aslan67
Burak'ın bu başlığa son yazdığını da yorum katmadan belirteyim madem..çünkü onu da göremediniz..
Uzun zamandır kantine giremiyorum,gerçi girmediğim de iyi olmuş,her şey aynen devam ediyor,aynı tas aynı hamam..
İpucuna da:
Kantine beni bağlayan bir şeyin kalmadığını gördüm hadi eyvallah..
gibisinden bir şey yazmıştı..
22 Kasım 2007 13:52
peter pan
valla kusura bakmasın ama çok çocukça bi hareket olmuş.
22 Kasım 2007 13:53
tosi
frnz rahatsız edici değildi ne gerek vardı tepkiye demişte ona cevap verdim bir de ipucunda yeni üyeler geyik yapıyo filan denmiş kabahat aranmış bence de bahanedir sadece aklına koymuş zaten gitmeyi neyse gitmeseymiş keşke sebep olduysak yine de..
22 Kasım 2007 13:57
frnz/ ...
tosi ben sana tabii ki düşüceni belirtme demiorum
ama bu kadar gereksiz başlığın içinde hoş bi başlıktı bence bu
burak o 3 konuyu başlığıma bişeyler yazılsın diye bi daha ortaya çıkarmadı tabiki biliyoruz bunu
sadece birbiriyle uyumlu 3 şeyi güzel bi konsept olarak sunmak istedi
belki müziği dinleyip yazıyı okuduğumuzda hoşumuza gitceğini düşündü ve paylaştı
ama daha kaç kere açmayı düşünüyosun abartmıyo musun gibi tepğkiler insanlarla bişeyi paylaşıpbu tepkileri almak tabii kiüzer
insanı
bu benm fikrim ikna etmeye de çalışmıyorum olmayabilirsiniz herkes her zaman aynı düşünmicek elbet
sadece gerek yoktu bi paylaşım sonucunda bu tepkilere diyorum
122 Kasım 2007 17:31
tutaste
bu sitede, o kadar çok üye, o kadar büyük tepkiler alıyor ki bu tepki onların yanında küçücük kalır bence...
burak sadece 3 tane link verdi ve başka hiç bir şey yapmadı..teşekkür mü etmeliydik ya da biz de böyle bir konsept mi sunmalıydık?
ne demeliydik bilmiyorum ki?
ne vardı aklında,ne gibi bir şey bekliyordu?
bence eğer bir başlık açılıyorsa o başlığı açan kişi tepki almayı da göze alacak..almalı..herkes onaylayacak diye bir şey yok..beğenmeyen yazmasın abi tribine hiç gerek yok -bunu burak yaptı demiyorum genel konuşuyorum.-..nasıl ki güzel yorumlar,tebrik yorumları olacaksa tepki yorumlarının gelmesi de bir o kadar doğaldır..herkes her şeyi beğenmek zorunda değil takdir edersiniz ki!!
burak'ın yaptığına gelince,sadece burda bu başlıkta aldığı tepkiyle üyelik sildirme kararı aldıysa hakikaten tuhaf olur..üyelik sildirme kararı bu kadar basit olmamalı bence..ha eğer bu kadar basitse bunun suçu başkalarına da yüklenmemeli.!
benim düşüncem,bu zamana kadar birikmiş bir şeyler vardı dün patladı ve ani bir sinirle sildi gitti..bu kadar..
22 Kasım 2007 18:42
frnz/ ...
ben çok büyük bişey yaptı takdir etmeliydik falan demiyorum sadece içinden gelen güzel bişeyi paylaşmak istedi diyorum
bunu sadecebu başlık için söylemiyorum
bizi rahatsız eden bu siteye yakışmicak başlıklar dışındaki bütün başlıklar içinsöylüyorum
sonuçta ana sayfada duran bi başlık olucak ve 2 gn sonra gidicek
özetle demek istediğim paylaşılan bişeyi beğenmesek de sadece içimizden hmm gereksiz olmuş diyip buraya yazmayarak birini kırmicaksak niye söyleyip kıralım ki? bunu söylemezsek kaybediceimiz bişey mi var?yok söylersek de kazanıcağımız bişey yok ama söylersek birini üzmüş olucaz o yüzden gerek yoktu diyorum...
222 Kasım 2007 18:54
tutaste
ben de diyorum ki abartılacak bir tepki almadı..bence..
neyse fazla uzatmayacağım..söyleyeceklerim bu kadar.
22 Kasım 2007 18:56
tosi
fazla uzadı..frnz arkadaşın diye korumaya çalıştığının farkındayım ama gerek yok korunması gerekicek bi tepki görmedi zaten..
anasayfada ilgimi çekmeyen bir sürü başlık oluyo ve gereksiz olduğuna inanıyorum çoğunun ve hiçbirine girip gereksiz yazmıyorum saçma zaten..
bu olay farklı aynı tarzda başlığa çok kez rastladım biraz araştırırsam bulurum aynı fotoğrafın yer aldığı 3-5 başlık farklı bi konsept filan değil neresi farklı aynı şeyleri üst üste koyuyo sürekli kendini tekrarlamak yerine yeni bişeyler yapabilir ben rahatsız oldum ve tepki gösterdim ama bu tepki aşağılayıcı olmadı kırmak amaçlı da değildi birini kırıyım amacı gütmedim hiç bir zaman zaten kırmamaya da özen gösteririm.abartmıyo musun dedim ve çok yerindeydi bence..demek ki sebep olmuşuz ne yapalım.
22 Kasım 2007 19:06
frnz/ ...
uzatmak için söylemiyorum
tartışma gibi de diil zaten yazdıklarım kiburda tartışmayı hiç sevmiyorum zaten ki 1 kez dışında hiç de tartışmamışımdır burda.
sadece verilen tepkileri görünce üzüldüm herkes nasıl tepkisini söylediyse tamam bu da benim tepkim
yazdıklarımda da yapıcı şeyler yazdım birbirimizi anlarız diye..amacım arkadaşım olduğu için korumak gibi de diil anlatmaya çalıştığım burakın haklılığı falan diil anlaşılmamış demek ki
ama uzadı uzatmicam diosanız peki keserim ben de tabi ki
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15935
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.