ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > Biz, Üniversiteliler...Ne yapabiliriz?

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 37 - 48

tosi
tosi
ya çok komiksiniz gerçekten anlatmaya çalışsam da anlamamakta direniyosunuz.şartlandınız mı? o papağanlar sizsiniz işte ananı da al gitleri yapan ben değilim önce fikir sahibi ol bilip bilmeden beni eleştiremezsin hakkın yok buna kişiselleştiren sizsiniz baştan beri yazık gerçekten laf anlatmakla harcadığım zamanıma yazık..
22 Kasım 2007 00:29   mesajın adresini al  

ot
ot
peki...

tosi demis ki:

ya çok komiksiniz gerçekten anlatmaya çalışsam da anlamamakta direniyosunuz.şartlandınız mı? o papağanlar sizsiniz işte ananı da al gitleri yapan ben değilim önce fikir sahibi ol bilip bilmeden beni eleştiremezsin hakkın yok buna kişiselleştiren sizsiniz baştan beri yazık gerçekten laf anlatmakla harcadığım zamanıma yazık..

22 Kasım 2007 00:31   mesajın adresini al  

ot
ot
johnny sack abi baya reklam yapmıssın he:)
22 Kasım 2007 00:31   mesajın adresini al  

væringjar
væringjar
tosi demis ki:

seni değil, bir anlayışı eleştiriyor. kızma
22 Kasım 2007 00:32   mesajın adresini al  

luca leotardo
luca leotardo
Kötüleme var adımız facebookcuya çıkmış asılımız unutulmuş:)) Yok ya reklama gerek yok benim için zaten herkes biliyor :)))

Bu arada darılmaca gücenmece yok, herkese saygımız sonsuz, bence burdaki forumdaki bir ufak münazara doğdu ise de sebebi yanlış anlaşılmadır herkes ülkesini devletini milletinin refahını huzurunu ister ama ifade edişler farklıdır bu da olur. Zaten farklı bakış açıları olsun ki zenginlik olsun düşünsel anlamda.

Arkadaşımız tosinin eleştirileri de haklıdır kendince, bende değerlendiririm okurum onun sözlerini, güzel derin incelemeleri oluyor, tesbitleri oluyor forumlarda çoğu zaman herkesin slogan attığı forumlarda kendisi durun bir düşünün demiştir biliyorum ama bu forumda bir sert giriş yaptı orda baştan bir yanlış anlaşılma oldu devamı da geldi.

Sağlık olsun:)
 1   22 Kasım 2007 00:36   mesajın adresini al  

ot
ot
never cared for what they say
22 Kasım 2007 00:38   mesajın adresini al  

ot
ot
ben arkadası tanımıyorum. zaten on sayfada da dedigim gibi benim isyanim ona degil. zihniyete. ama onda patladi iste olay. neyse kırdıysak birilerini affola...
22 Kasım 2007 00:40   mesajın adresini al  

luca leotardo
luca leotardo
Gene el el baş baş kaldık, 3. sayfada bitti sağlam bir forum...:))
22 Kasım 2007 00:41   mesajın adresini al  

ot
ot
abi kendimiz soyleyip kendimiz dinleyelim:)
birimiz bilmeyeni oynayalım. digeri bileni oynasın. ona anlatsın:))

johnny sack demis ki:

Gene el el baş baş kaldık, 3. sayfada bitti sağlam bir forum...:))

22 Kasım 2007 00:42   mesajın adresini al  

luca leotardo
luca leotardo
:)))
22 Kasım 2007 00:43   mesajın adresini al  

uysalhan
uysalhan
bitmemeli. çünkü yanlış politikaların sebep olduğu gündemimizi sadece ama sadece tartışarak ve bilgi paylaşımı yaparak atlatabilir, yaşam standartlarımızı iyileştirebiliriz. bitmeyecek. yola devam...
22 Kasım 2007 00:45   mesajın adresini al  

væringjar
væringjar
uysalhan demis ki:

bitmemeli. çünkü yanlış politikaların sebep olduğu gündemimizi sadece ama sadece tartışarak ve bilgi paylaşımı yaparak atlatabilir, yaşam standartlarımızı iyileştirebiliriz. bitmeyecek. yola devam...

Son 2 kelimen burada bir AKP eleştirisi doğurmazsa neyim =)
22 Kasım 2007 00:48   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 37 - 48

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008