Sen bilgiyi boş görürsün senin bakış açındır, ayrıca senin bahsettiğin bağış yapmak terörü durdurmaya değil terör yarasına merhem sürmektir. Çok da faydalıdır sadece yerine dair eleştirim vardır.
Arkadaşım doktorlar bile hastaya müdahale öncesi bir konsultasyon yaparlar, her konuşma boş değildir. Hele dolu, sağlam bilgilerle bezenmiş kişilerin yaptığı konuşma yararlıdır dinleyene de okuyana da.
ya sen ne diyosun ?
bilgiye mi boş dedim ben başlığa cevap yazdım diyorum yazıya değil..
bilgi tabiki şarttır ben sadece boş boş slogan atmak yerine ya da küfür sallamak yerine boş boş oturmak yerine şuan için yapılması gereken tek şeyi söyledim olay bu kalkıp askere gidebilirsin bak bu da bi çözüm.
121 Kasım 2007 23:50
væringjar
reinforced gattuso demis ki:
insanları yok saymamak gerekir...
bu çok etkili bir başlangıç olurdu sanki...
Evet, bu da bilgiyle mümkün. Herşey gibi.
21 Kasım 2007 23:50
væringjar
tosi demis ki:
Sen bilgiyi boş görürsün senin bakış açındır, ayrıca senin bahsettiğin bağış yapmak terörü durdurmaya değil terör yarasına merhem sürmektir. Çok da faydalıdır sadece yerine dair eleştirim vardır.
Arkadaşım doktorlar bile hastaya müdahale öncesi bir konsultasyon yaparlar, her konuşma boş değildir. Hele dolu, sağlam bilgilerle bezenmiş kişilerin yaptığı konuşma yararlıdır dinleyene de okuyana da.
ya sen ne diyosun ?
bilgiye mi boş dedim ben başlığa cevap yazdım diyorum yazıya değil..
bilgi tabiki şarttır ben sadece boş boş slogan atmak yerine ya da küfür sallamak yerine boş boş oturmak yerine şuan için yapılması gereken tek şeyi söyledim olay bu kalkıp askere gidebilirsin bak bu da bi çözüm.
Lütfen yazıyı okumadan yorum yapmayalım. Zira bütün sorun buradan kaynaklanıyor.
21 Kasım 2007 23:51
luca leotardo
O kadar eylemci isen tak beline emaneti, git kafasına sık...
Askere çağırırlar zaten sen merak etme. TSK alıyor, her elini kolunu sallayan giremiyor oraya.
tosi demis ki:
hiç bişey yapamamaktansa boş boş konuşmaktansa bağış yapılsın..
21 Kasım 2007 23:53
uysalhan
sorunun esas olarak nereden çıktığı sorusuna cevap ararım. bir kitap ta benden tavsiye: UĞUR MUMCU Kürt Dosyası
21 Kasım 2007 23:55
tosi
Askere çağırırlar zaten sen merak etme. TSK alıyor, her elini kolunu sallayan giremiyor oraya.
eylemci? yapılcak tek şeyi söylüyorum şuan için.eylemci mi oldum iyiymiş ahah
21 Kasım 2007 23:57
ot
tamam. bagıs yapalım. sorun cozulsun. bu kadar basit:)
yazida da tam okuyup bilgi sahibi olmaktan bahsederken sen bu yaziyi bile okumamissin...
tosi demis ki:
yazıyı okumadan başlığa cevap olarak yazdım..
hiç bişey yapamamaktansa boş boş konuşmaktansa bağış yapılsın..
421 Kasım 2007 23:58
luca leotardo
eylemci derken activist anlamında yane söze değer vermeyen eylemi seven adamsan manasında dedimdi:))
Ya neyse öyle işte anladın sen beni.
Bu forum için yazacaklarım bu kadar şimdilik arada kitap gelirse veya katılacağım, ekleyeceğim hususlar olursa atarım gene mesaj:)
tosi demis ki:
eylemci? yapılcak tek şeyi söylüyorum şuan için.eylemci mi oldum iyiymiş ahah
21 Kasım 2007 23:59
tosi
yazida da tam okuyup bilgi sahibi olmaktan bahsederken sen bu yaziyi bile okumamissin...
sorun çözülsün değil sen şuan bu sorunu çözebilicek misin ? şuan için yapabiliceğin tek şey nedir? okumadım evet ama mantıkdışı bişey de söylemedim..okuyun siz yazıyı bi ara eyleme geçersiniz artık..
122 Kasım 2007 00:03
luca leotardo
:))))
22 Kasım 2007 00:04
ot
iste tek yaptiginiz bu zaten. mantik dısı bisey soylemeyip kolaya kacmak. genel seylerden bahsetmek. kimsenin karsi cikamayacagi ici bos sloganlarla beslenmek. su an icin yapabilecegimiz seyi soylemis iste arkadas. inat etmeyip bir okusana su yaziyi...
tosi demis ki:
sorun çözülsün değil sen şuan bu sorunu çözebilicek misin ? şuan için yapabiliceğin tek şey nedir? okumadım evet ama mantıkdışı bişey de söylemedim..okuyun siz yazıyı bi ara eyleme geçersiniz artık..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15934
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.