ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
ABD'de bir kadın, arkadaşlarıyla ortak oynadığı oyunla 10.2 milyon dolarlık lotoyu kazandığını saklayan kocasını mahkemeye verdi..
ABD'de kocasının tuhaf hareketlerinden şüphelenen Donna Campell, gerçeği posta kutusunda bulduğu mektubu okuyunca anladı. Mektupta kocası Arnim Ramdass'ın yeni bir ev satın aldığını öğrendi. Kocasının şans oyunlarına ilgisini bilen kadın internette yaptığı araştırmada, eşinin 17 arkadaşıyla beraber oynadığı lotoda 10.2 milyon dolar kazandığını öğrendi. Eşine boşanma davası açan Donna Campell Bu adam yıllardır aile paramızı kumarda harcadı ve hep kaybetti. İlk kez kazandı ve bunu da benden gizledi dedi.
'YARISI BENİM'
Donna Campell, 10 milyon 200 bin dolardan kocasının payına düşen 600 bin doların yarısını talep etti.
21 Kasım 2007 11:37
-glycerine-
10 milyon 200 bin dolar paranın yarısının 600 bin dolar ettiğine inanacak bir kadın,dava açmayı nası akıl etmiş acaba :)
21 Kasım 2007 11:39
-glycerine-
Mesela bnm de cümleyi yanlış okuyup böyle bir yorum yapmam için,nasıl bir zeka seviyesine sahip olmam lazım acaba :) buyrun tartışın arkadaşlar :)
21 Kasım 2007 11:41
fresya
internette yaptığı araştırmada diyor....Çünkü kocasının kumar oynadığını biliyor..
adam hem aile parasını harcamış hemde zengin olunca saklamış.....ben olsam bende boşanıp dava açardım
21 Kasım 2007 11:41
m_c_a
wyy beee ne hatunlar varr hee:D
21 Kasım 2007 11:42
-glycerine-
Dava açarsın da,o dava kapanmaz :) rahat 2-3 yıl sürer
21 Kasım 2007 11:43
m_c_a
bi olsak sazan gibi atlar elimizdeki avucumuzdakini paylaşırız hoşşşş dogrusu da bu bana göre...
21 Kasım 2007 11:43
-glycerine-
bn olsam bütün parayı eşime verirdim ne diosn sen.tek kuruşuna dokunmazdım.
21 Kasım 2007 11:44
fresya
glycerine ne diyorsun benimle evlenirmisin :))
şimdi benimki duysa beni bırakır ama..... :))
demişsin ya hepsini eşime verirdim dieee
-glycerine- demis ki:
bn olsam bütün parayı eşime verirdim ne diosn sen.tek kuruşuna dokunmazdım.
21 Kasım 2007 11:54
-glycerine-
:)))) ama ilk önce sninkine bi sor yüzde kaç veriomuş :)
21 Kasım 2007 11:56
solitary man
milyon dolardan 600 bin dolar kalmış.. onunda yarısını istio bi de boşanıo.. ilginç tabi:p
21 Kasım 2007 12:13
m_c_a
valla ben de olsam tüm parayı eşime verirdim ayrı gayrımı var yaw:S
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15925
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.