ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > konu dışı > Kopyala yapıstır yapanlar...
hoppa obba hobaa kop kop ctrl v ctrl c kopyala yapistir
Sayfalar: 1  2  3  4  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

maktulren
maktulren
Kopyala yapıstır yapan arkadslar bu sözler size...Girip google a güncel konu baslıklarını yazıp onları kopyalayıp forumlara yapıstırdınz zamn ilgi cektiginizi mi düsünüyrsnz veya o yapıstırdıklarınızı gercekten bildignize mi inanıyrsnz...böyle yapcagınıza okusanız özet halinde oraya yazsanız bütün ümmeti muhammet te bundan yararlansa sizde mutlu olsanız bize de kolaylık olsa olmaz mı...bu yazıyı da populer olmak için kopyalayıp yapıstırmayın...evet böyle işte...
 1   21 Kasım 2007 00:15   mesajın adresini al  

republic army
republic army
o zaman da anlatan kişi ister istemez taraflı anlatıyo...

maktul demis ki:

Kopyala yapıstır yapan arkadslar bu sözler size...Girip google a güncel konu baslıklarını yazıp onları kopyalayıp forumlara yapıstırdınz zamn ilgi cektiginizi mi düsünüyrsnz veya o yapıstırdıklarınızı gercekten bildignize mi inanıyrsnz...böyle yapcagınıza okusanız özet halinde oraya yazsanız bütün ümmeti muhammet te bundan yararlansa sizde mutlu olsanız bize de kolaylık olsa olmaz mı...bu yazıyı da populer olmak için kopyalayıp yapıstırmayın...evet böyle işte...

3   21 Kasım 2007 00:17   mesajın adresini al  

tutaste
tutaste
bence de haberin aslının koyulması daha güzel olur ilk mesajda..sonra da koyan kişinin yorumu olursa sorun olmaz.:)
21 Kasım 2007 00:19   mesajın adresini al  

@' li kurufasulye
@' li kurufasulye
Bu sevgili kardeşimin yazdıklarına tamamiyle katılmamak elde değil. Midem bulanıo o kadar yazıyı gorunce ne okuyasım gelio ne bakasım.. Giriolar ntvmsnbc ye neyim guncel haberleri alıolar atıolar.Maksat ilgi çekmek nasılsa. Onun yerine takla atın daha ii.....Bi de biz onları zaten okuoruz haber sitelerinden şöle daha ilginç seyler yapıstırın bari değsin okuduğumuza.. Tebrikler kardeş forum için Hep böle bir platrom arardım

acu
acu
popularite göreceli, şikayetin kendinden...özgürsün.

@' li kurufasulye
@' li kurufasulye
Popülerliği anladığım kadarıyla ezmek için yazmış arkadaş....Anlatmak istenilen orjinalini yazcağına ana fikrini yaz az olsun öz olsun herks yararlansın bundan
bunda bi ark niyet yok

acu demis ki:

21 Kasım 2007 00:21   mesajın adresini al  

no control
no control

bir acu klasiği :)

acu demis ki:

1   21 Kasım 2007 00:23   mesajın adresini al  

@' li kurufasulye
@' li kurufasulye
:D
21 Kasım 2007 00:24   mesajın adresini al  

maktulren
maktulren

Bence haberin aslının okuyabilcegmz yer cok fazla kendi yorumunu yazsa hem muahhbet olur hem daha mantıklı....haberin aslına ulasabilcegmz yer konusunda yardım etseler de olur demi...

tutaste demis ki:

bence de haberin aslının koyulması daha güzel olur ilk mesajda..sonra da koyan kişinin yorumu olursa sorun olmaz.:)

21 Kasım 2007 00:24   mesajın adresini al  

maktulren
maktulren

acu ordulumsn?

acu demis ki:

21 Kasım 2007 00:29   mesajın adresini al  

tutaste
tutaste
ben de öyle uzun uzadıya yazıları sevmiyorum bu konuda bir şey diyemem ama ilk mesaj için konuşuyorum haberin aslı daha makul durur..ha sadece haberi yazıp sonra da hiç yorum eklemeyenler için de söyleyecek sözüm yok!
yorum illaki gerekli ama ben haberin ne olduğunu bilmeden sadece kişinin yazdığı yorumla yola çıkmam..ha haberi önceden okurum okumam orası başka ama burda o haberlere hiç bakmadan ilk burda gören o kadar çok insan var ki.!
onları da göz ardı edemeyiz değil mi?
tekrarlıyorum bence ilk mesaj için haberin aslı şart.!
kısa olursa çok güzel olur tabi..sonra da yorum olsun..tamamdır..bence:)
21 Kasım 2007 00:31   mesajın adresini al  

henüzdüşünmedim
henüzdüşünmedim
bu aralar sık sık hayatımda kopyala yapıştır yapıyorum .. sahneleri tekrarlıyorum yani, bir gün sınavım kötüğ geçince ertsi günde kötü geçiyor direk copy paste a.q

hep mi hüsran bizim payımıza düşen... bu arada elimde mükemmel bir senaryo varya imkan verilirse hayata geçirmek istiyorum .. araya sıkıştırıveriyim bunuda:)
21 Kasım 2007 00:34   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008