ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > Gelişmeleri takip eden mizah basını

Sayfalar: 1  2  3  << Önceki Sayfa      şu anda 25 - 29

-glycerine-
-glycerine-
evet anladım kardeşim.
23 Kasım 2007 23:28   mesajın adresini al  

obsesif-kompulsif
obsesif-kompulsif

bundan sonra kavga yok ,gürültü yok...herkes kendi fikrini savuncak , ya orta noktada buluşcaz ya da böyle çözüm olmuyor diyip susucaz...

ciddiyim.

-glycerine- demis ki:

evet anladım kardeşim.

23 Kasım 2007 23:30   mesajın adresini al  

-glycerine-
-glycerine-
zaten o yüzden uzatmıyorum.İnsanlar bizim kavgalarımızı okumak zorunda değiller.
23 Kasım 2007 23:34   mesajın adresini al  

_volkan_
_volkan_
Sevgili obsessif kardeş
Şimdi bu Osman Turhan isimli çizer tarafından çizilen karikature takıldı aklım. Hani şu Uzerinde gazete sütunları olan ve arkada parayı götüren insan karikaturu.
Şimdi sormak istediğim soru şudur :
Burda bu kişi Bütün Medyayı mı eleştirmektedir? Eğer öyleyse neden Cumhuriyet gazetesinin sloganını kullanmaktadır?
Yok bütün medyayı değilde para götürdüğü herkes tarafından bilinen Doğan Medyayı falan eleşltiriyorsa, sorum yine aynı neden cumhuriyet gazetesinin sloganı?
Eğer direk olarak cumhuriyet gazetesini eleştiriyorsa. Sorum şudur ne hak ve nasıl bir iddiaya tutunarak cumhuriyet gazetesini hırsız gibi göstermektedir?
Ya da bambaşka birşeyse bana anlatırsan sevinirim
23 Kasım 2007 23:42   mesajın adresini al  

comandante
comandante
Son karikatür dışındakilerin hepsine gülüp geçmek gerekiyor bence. Bu arada bu zat nerede çiziyor? Vakit'te mi Zaman'da mı??
23 Kasım 2007 23:50   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  << Önceki Sayfa      şu anda 25 - 29

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008