comandante demis ki:
Şerri tehlikeleri görmek ve insanları etkin bir şekilde uyarmak nazizimle nasıl bağdaştırılabilir bunu da ben anlamıyorum ama sonuçta karikatür işte. Gülüp geçmek laızm. Ayrıca Tehlikenin Farkında Olanlar bu ülkede parayı en az götürenler. Çünkü arkalarında ne bir holding var ne de tarikat,cemaat.
23 Kasım 2007 23:18
-glycerine-
abi onun amacı da seni provoke etmek zaten.hiç anlatmaya etmeye çalışma.seninkiler de güzelmiş kardeşim diceksin bırakcaksın.
comandante demis ki:
Şerri tehlikeleri görmek ve insanları etkin bir şekilde uyarmak nazizimle nasıl bağdaştırılabilir bunu da ben anlamıyorum ama sonuçta karikatür işte. Gülüp geçmek laızm. Ayrıca Tehlikenin Farkında Olanlar bu ülkede parayı en az götürenler. Çünkü arkalarında ne bir holding var ne de tarikat,cemaat.
23 Kasım 2007 23:20
obsesif-kompulsif
hemen zıpladı...don yırtık ya..
23 Kasım 2007 23:21
-glycerine-
seninkiler de güzelmiş obsesif.Güzel çizimler.
123 Kasım 2007 23:21
obsesif-kompulsif
glycerine
olum sen uzak dur...biz anlaşıyoruz insanlar olarak...
seni de seviyoruz da insan üstü bir çabayla...sabır taşını çatlatma..
23 Kasım 2007 23:21
obsesif-kompulsif
bak glycerine kardeş...senin topluma sunduğun çözümler işte şuna benziyor :
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15918
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.