ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
sigarayı bugün bırakmış 19 saattir sigara içmeyen bi insan olarak bu elektronik sigaraların faydalarını sorgulamaya ve düşünmeye başladım.. bu tv satışlarında görüyodum zaten geçenlerde elektronik puro versiyonunu gördüm captain black tadı var alette nefes çekince ucu yanıyo ve duman çıkarıyosunuz.. uzun zamandır içen biri değildim çok tiryaki sayılmazdım ama beni bile kesmedi alet.. oysa kullanan arkadaşım çok memnun olduğunu ve 2 aydır sigara içmediğini söyledi..
2 çeşitleri varmış sanırım.. biri tütün içerenler bir de tütün içermeyenler..
işe yarar mı hakikaten acaba? sahip olan deneyen var mı aramızda?
20 Kasım 2007 19:25
küçük bir kız çocuğu
E-PURO
Paslanmaz çelik gövde,
Atomizasyon odacigi,
Lityum iyon pil yuvası,
Mikro elektronik devre ve yüksek duyarlıktaki bir reseptörden oluşur.
Cihazin ucunda, çalışırken yanan bir gösterge ışığı vardır.
E-SİGARA
Atomizasyon odacığını barındıran beş farklı renkteki ağızlık, mikroçip kontrollü lityum iyon pil, mikro elektronik devre ve yüksek duyarliktaki bir reseptörden oluşur.
20 Kasım 2007 19:28
-aéquítas-
:d bırak bu işleri su an pufur pufur ne guzel walla :P ama seni takdir ediyorum :D
120 Kasım 2007 19:28
henüzdüşünmedim
yalnız bunun şöyle bir sakıncasını anlattı bir doktor , su buharını çektiği için bronşlar sürekli açılıoyormuş karaciğerin su toplayabiliyormuş... tehlikeli yani..
bu arada doktor günde birbuçuk paket sigara içiyor:D
320 Kasım 2007 19:31
küçük bir kız çocuğu
hala aynı şeyi diyorum bak kontrollü deney : ben birden keseyim sen azaltarak bırak ;)
-aéquítas- demis ki:
:d bırak bu işleri su an pufur pufur ne guzel walla :P ama seni takdir ediyorum :D
20 Kasım 2007 19:33
küçük bir kız çocuğu
hastayım bu doktorlara da .. özellikle göz doktorları lazer lazer der kendileri kocaman gözlük takarlar =)
henüzdüşünmedim demis ki:
bu arada doktor günde birbuçuk paket sigara içiyor:D
20 Kasım 2007 19:34
sweetdreams
babam kullanıyo,kesin bi etkisi olduğunu sanmıyorum zaten babam da bırakamadı ama azalttı.
20 Kasım 2007 19:38
m_c_a
yaa cidden bi işe yarıyo mu acaba?yararı var diyen varsa ben de alıcam :(
20 Kasım 2007 19:46
m_c_a
bide çin malıysa ne kadar güvenilir dimi :S
20 Kasım 2007 19:47
peter pan
hastayım bu doktorlara da .. özellikle göz doktorları lazer lazer der kendileri kocaman gözlük takarlar =)
onlar karizma için takıyo gözlüğü:)
gerçi bi doktor bana şey demişti, kısa dönemde bi sorun çıkmaz ama uzun dönemde sorun çıkma olasılığı varmış.
20 Kasım 2007 19:54
küçük bir kız çocuğu
şahıs olarak zaten defoluyum.. sigarayla yaşam süremi kısaltmak istemedim.. üstelik aile karşısında vicdan azabı falan filan 20saat oldu ama aferin bana :)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15914
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.