ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > sinema-tv > Casanova
baloonn kadin erkek 1700lu yillar venedik capkin
Sayfalar: 1      şu anda 1 - 7

pretty woman:/
1700’lü yillarda Venedik...Bas karakterlerimiz çok çekici bir erkekle büyüleyici bir kadindir. Biri, yasadigi ask oyunlariyla çaglar boyu asiklara ilham kaynagi olmayi basarmis efsanevi maceraperest... Digeri ise kendisine hem katiksiz sadakati , hem de tutkuyu ayni anda sunabilecek benzersiz erkegi arayan ve o güne kadar bu konuda çok ama çok hayal kirikligina ugrayan döneminin/ zamaninin yetenekli yazarlari arasinda yer alan bir kadin... Giacomo Casanova (Heath Ledger: Naomi Watts’in eski sevgilisi ve Ned Kelly filmindeki rol arkadasi), Francesca Bruni ‘yi (Sienna Miller: Jude Law’in sevgilisi ve “Alfie”deki rol arkadasi) kesfettiginde, hayatinda ilk kez Casanova’nin kadinlarin karsi koyamadigi efsanevi cazibesini reddetme cesaretini gösteren bu kadina çilginca asik olur ve onun hayallerindeki romantik adam olmak için bütün yeteneklerini seferber eder. Casanova’nin bile fethedemedigi kaleler vardir…Öte yandan Katolik Kilisesi temsilcilerini tarihin en büyük günahkari Casanova’yi ele geçirmekle görevlendirmistir.Casanova , avcilarinin tuzagina eger düserse en dipsiz zindanlarda çürümeye terk edilecektir.

20 Kasım 2007 04:13   mesajın adresini al  

ben beğendimm bu filmi umarım siz de beğenirsinizz.gayet hoştuu..
:)
20 Kasım 2007 04:26   mesajın adresini al  

elyifff
elyifff
hııı şu filmm süperr yaa ben de izledim:)
20 Kasım 2007 04:55   mesajın adresini al  

erdemlix
erdemlix
fena değil. izlenebilir bir film. kötü değil.
20 Kasım 2007 05:17   mesajın adresini al  

serd@l
serd@l
konusu güzelmiş..okurken bir masal dinliyordum sanki .)) kısa zamanda seyredicem..umarım..
20 Kasım 2007 11:32   mesajın adresini al  

! ßlaq~ßerry
! ßlaq~ßerry
ben izlemedim ama izleriss güzele benziyo :)
20 Kasım 2007 14:43   mesajın adresini al  

izleyin izleyinn:)
20 Kasım 2007 15:10   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 7

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008