ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > sinema-tv > The Life of David Gale

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 10

sarimsak
sarimsak
iki aydır "adam gibi izlenecek film yok mu lan meydanda" deyu serzenişte bulunduğum bu buhranlı dönemimde dün izleyip çok pis beğendiğim film. (Bu ne lan ekşi sözlük girdisi gibi olmuş)
Sonu biraz tahmin edilesi ama olsun. (yani final süprizi gördüğümüzde hepimiz "ehe ben tahmin etmiştim." dedik.)

Başlığı açma nedenimse filmin senaryosunun bi kısmının gerçek bir hayattan alınmış olmasıymış. bilen varsa yazsın
26 Aralık 2005 10:32   mesajın adresini al  

sarimsak
sarimsak
anaa dooru lan.
26 Aralık 2005 10:40   mesajın adresini al  

kami-nomiçi
kami-nomiçi
ben o filmi gecen sene izlemiştimm.. we favorilerim arasında.. tek kelimeyle muhteşemm bence..
26 Aralık 2005 11:08   mesajın adresini al  

tarçınlı kakaolu kek
tarçınlı kakaolu kek
evt çok güzel bir film.
türkçesi "ölümle yaşam arasında"
26 Aralık 2005 11:10   mesajın adresini al  

palali
palali
bende en az 2-3 kere izledim çok beğendiğim bi film. insanların inandıkları şeyler uğuna göze alabilecekleri şeyler arasında kendi hayatlarınında bulunması, düşündürücü...
26 Aralık 2005 12:39   mesajın adresini al  

the divine comedian
the divine comedian
yönetmen? oyuncular? nasıl buluyoruz? yani var mıdır ortalıkta? (sanmıyorum pek gerçi)
30 Aralık 2005 01:00   mesajın adresini al  

sarimsak
sarimsak
yönetmen alan parker (angale'nın külleri ve evita'nın da yönetmeni.
oyuncular kevin spacey (başrol) ile kate winslet var (benim tanıdıklarım)
nasıl buluyoruza gelince ortalıkta yoktur bea
30 Aralık 2005 03:38   mesajın adresini al  

the divine comedian
the divine comedian
eyvallah. bakalım bakalım o zaman..
31 Aralık 2005 00:53   mesajın adresini al  

alice kendi alemınde
alice kendi alemınde
film tavsiyesi isteyenlere verdiğim cevaplardan
21 Ağustos 2008 19:40   mesajın adresini al  

earshot
earshot
Hala izlemeyenler varsa çok iyi filmdir işte konusu: david gale ölüm cezası karşıtlarının en önemli isimlerinden biridir ve idam cezasısının kaldırılması için büyük çaba sarf etmektedir .kendisi gibi idama karşı çıkan constance harraway adındaki bayan tecavüze uğramış ve vahşice öldürülmüştür ancak bu trajik olayın acı tarafı ise suç david`in üzerine kalmıştır. gazeteci elizabeth bloom ile çok özel bir röportaj yapmayı kabul eden david ona olayı açıkça anlatır.çok iyi bir haber yakaladığının farkında olan bloom onun anlattıklarını dinledikçe olayın başka boyutlarınıda öğrenir . bu adamın hayatı onun ellerindedir ve bu masum adamı kurtarmak için hemen harekete geçer david galenin idamına çok az zaman kalmışıtır ve çabaları vaktinde sonuç verip onu kurtarabilecekmidir...
2 Ekim 2008 00:41   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 10

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008