ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Chicago Amerikan yapımı müzikal film. 13 dalda Akademi Ödüllerine aday gösterilmiş En İyi Film dahil 6 dalda ödül almıştır. Oliver! (1968) filminden beri En iyi film oscarını kazanan ilk müzikal filmdir. Yönetmenliğini Rob Marshall, sinemaya uyarlanan senaryosunu ise Bill Condon yapmıştır.Catherine Zeta-Jones, Renée Zellweger, Richard Gere, Queen Latifah, John C. Reilly, Lucy Liu, Taye Diggs, ve Colm Feore filmde rol almışlardır.
Özgün Ad :Chicago
Yönetmen :Rob Marshall
Yapımcı :Martin Richards
Senaryo Yazarı :Maurine Dallas Watkins,Bob Fosse (müzikal),Fred Ebb (müzikal),Bill Condon
Oyuncular :Catherine Zeta-Jones,Renée Zellweger,Richard Gere
Film Müzikleri :John Kander,Fred Ebb,Danny Elfman
Yapım Yılı,Ülkesi :2002, ABD
Dağıtım Şirketi :Miramax
Süre :113 dk.
Dil :İngilizce
Bütçe :45 milyon $
Gösterim Tarihi :27 Aralık 2002
Filmi saatler önce izledim..Gerçekten süper bir müzikal..Zaten yukarıda aldığı ödülleri okuduğunuzda bana hak vereceksiniz..Richard Gere,Reneé Zellweger ve Catherine Zeta-Jones'un oyunculuğu muazzam..imdb puanı 7.2/10.0..Bu oran diğer sinema sitelerinde 8.8 ila 9.5 arasında değişmektedir..
219 Kasım 2007 18:46
denizhan
sinemada izlediğimde ağzım açık kalmıştı.
hakikaten çok iyiydi, oyunculuklar da muazzam.
modern müzikallerin birkaç adım önünde durduğunu düşünüyorum.
kaçmaz !
219 Kasım 2007 19:01
aslan67
chicago- they both reached for the gun
Chicago Hot honey rag
Chicago:All that Jazz
Razzle Dazzle Chicago Movie
Chicago the movie tribute- It's my Llife
19 Kasım 2007 19:16
yavruş :)dişikartal
işte bizim dans gösterimizin resimleriii ben de yaptım ben dee yihuuu müthiş bir filmdii... çankaya dans topluluğu chicago yu yaptı müthiş alkış topladı... dediler kii bu çankayanın kızları daa pek seksii :D veee gelior resimler :p
119 Kasım 2007 20:29
119 Kasım 2007 20:32
19 Kasım 2007 20:34
mithiş müzikal bir filmdi yahu :)
film ilk dakikalarındaki ilk müzikalle
7 kişilik hapishanedeki tangoyu yapmıştı... süperdi :)
oofff dans etmeyi ösledimm =(
19 Kasım 2007 20:37
denizhan
bu arada filmin müzikleri de enfesti.
hayran kalmıştım hayran ..
20 Kasım 2007 00:14
küçük bir kız çocuğu
filmin sadece müzikleri güzeldi bence..
20 Kasım 2007 00:55
peter pan
bence çok tırt bi filmdi.
120 Kasım 2007 01:25
erdemlix
filmde bir kadın kocasını kaza ile öldürdüğünden bahsediyordu.
elimde bıçak vardı, kocam bana doğru koştu ve bıçak ona saplandı, daha sonra 20 kere daha koştu (rakamı salladım) diyordu masum bir şekilde.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15889
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.