ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Nostalji'nin Kraliçesi:)Duydum ki Unutmuşsun,Sevemedim Karagözlüm parçalarına bitiyorum zaten hele bir de bu güçlü sesten duyunca daha bir hoş oluyor..
bana göre kraliçe değil,senelerdir nostaljileri yorumlayarak bi yerlere tutunmaya çalışıyor,ondan çok daha güzel sesler var
118 Kasım 2007 14:15
yavruş :)dişikartal
ben seviyorum güsel bence :)
18 Kasım 2007 14:40
aslan67
albüm bazında diyelim o zaman:P
bence de daha güzel sesler var,ben sadece kendisine takılan lakabı aktardım,ki benim görüşüm olmadığı da sonundaki gülücükten belli:D
şekeyy pancayııı=) demis ki:
bana göre kraliçe değil,senelerdir nostaljileri yorumlayarak bi yerlere tutunmaya çalışıyor,ondan çok daha güzel sesler var
18 Kasım 2007 14:46
aslan67
Yaşadığı boş ilişkilerden olsa gerek:)
kupa kızı demis ki:
üff sevmiyorum bu kadını :S gıcığım nedense...
18 Kasım 2007 14:47
sweetdreams
Hemşerimdir ama hiç hazetmem ben bu kadından,ama duydum ki unutmuşsun şaane bi şarkıdır,sevemedim karagözlüm şarkısı nedendir bilmiyorum ama bana hep yıllar önce halamların köyünde sevdiğimiz kuzuyu hatırlatıyo,bunun konuyla alakası yok ama yinede yazdım işte içimde kalmasın:)
18 Kasım 2007 14:57
faithhhh
arkadaşım eline sağlık..güsel olmuş..
size bi tavsiyem var 'ömer faruk'un love adlı eseri var cougunuz biliyodur..onun sözlü bi versiyonu var muazzez ersoy söylüyor..'seni seviyorum'adlı şarkı...mutlaka dinleyin müzik zaten harika sözler de öyle sese yorum bile yapmaya gerek yok...::)))
18 Kasım 2007 15:16
azazelfaik
arkadaşlar duydumki unutmuşsunu eğer bulabilirseniz TARKAN'dan dinleyin. tek kelimeyle mükemmel yorumlamış...
18 Kasım 2007 15:26
'' i l k o ''
'' kahverengi gözlerin , senin için '' tavsiye ediyorum sizlere.
18 Kasım 2007 15:31
aslan67
rica ederim abi:)Bu galiba parça:
Seni Seviyorum
[quote/faithhhh]
arkadaşım eline sağlık..güsel olmuş..
size bi tavsiyem var 'ömer faruk'un love adlı eseri var cougunuz biliyodur..onun sözlü bi versiyonu var muazzez ersoy söylüyor..'seni seviyorum'adlı şarkı...mutlaka dinleyin müzik zaten harika sözler de öyle sese yorum bile yapmaya gerek yok...::)))
[/quote]
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15868
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.