ben muhtemelen her zamanki gibi geç kalacağım için ve de buluşma yeri belirtilmediği için bişey diyemiyorum. genelde burger kingin orda buluşuluyo.
13 Aralık 2007 15:48
eterlielbisemudguard
genelde tanıyosun hasnicktir... merak etme.. ama tanınmak için eline bi kağıda ortakantin yazıp burger ın önünde durursan önünden geçen 10 kişiden 3 ü dönüp evet kantin mi ?
sonra parmak işaretiyle hasnicktirrr:O oooo abicim yaw bak bi de tanıyamam diyodun dicek...
ehuehuehuehu(yaşıcaksın hazırlan)
13 Aralık 2007 15:49
kiss ekaton epta
burger king taksimin neresinde? (14 senedir istanbulda yaşayıp da 14 kere bile taksime gitmemiş biri olarak utanıyorum bu sorudan :p)
dediğim gibi, muhtemelen erken çıkayım da geç kalmıyım dediğim saatten mutlaka 15-20 dk geç çıkıcam, trafik sıkışıcak falan :D zor yani :P
13 Aralık 2007 16:00
eterlielbisemudguard
varyok öle deme yaa tanımaması ihtimali var ben 15 dakka oğuz la dipdibe bekledim adam orda dergi okudu ben etrafta barışı aradı gözlerim böle biri gelicek falan diye... ahuahuahuahuahu sonra böle bi baktıkki oda kantindenmiş bende... XD
ama sonucta bulusuyosun no problem dont panic tamam mı?
burdan mephistoya sesleniyorum, özgüveni yüksek deli dolu arkadaşım... bu gencecik ilk buluşmalarına gelecek üyeler ellerine bakarlar. bir adet pankart ve onu yükseklerde taşıyacak bi adet uzun kol. işte budur.
13 Aralık 2007 16:20
pamuk frnz
keşkee:)
boomerang ¹³ demis ki:
gelsek mi ki?
bahçeşehir çiçekler tayfası
13 Aralık 2007 17:57
pamuk frnz
karar verdm gelicem :d
meydan yazıo ama burger önü di mi??
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15867
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.