benim pek üşüme sorunum olmadığı için öyle bi mekan da bilmiyorum :D ama şarap içip ısınabilirsin sanırsam.
~ 289 gün
denizhan
uçan ev'in grubu bile var.
orası iyidir valla.
~ 289 gün
luca leotardo
Uçan ev iyidir alkol de var oyunda nargile de ... erken gidersek hem yer sorunu olmaz
~ 289 gün
denizhan
cumartesi akşamları üst katında canlı müzik bilem oluyor.
yer sorunu olur yalnız erken gidilmezse. sonra kıç kıça tıkış tıkış oturulur. aslında o da fena olmaz :P
aaaaßi pırah yhaaa (: o diiLde iLkocum canım menim ßenim geLeceğim kesin değiL ama ßizm program gene aynı ßiLosun sen ßensiz gidersen mekana fururum seni (:
~ 288 gün
eterlielbisemudguard
beide alın beni de alınnnXD
~ 287 gün
luca leotardo
Ooo olmuyor ama o zaman siz ayrı buluşun :))
Şimdi ben nargile ortamı olursa geleceğimi belirttim. En kötü nargile içeriz diye:))
anack-su-namun demis ki:
aaaaßi pırah yhaaa (: o diiLde iLkocum canım menim ßenim geLeceğim kesin değiL ama ßizm program gene aynı ßiLosun sen ßensiz gidersen mekana fururum seni (:
~ 287 gün
purepoison(can):):)
mudgard ösledik seni yaaaa aaaa ben söz vermim ama gelirim yine bi yarım saat uğramadan tüm gün bakalım ya bu ara böle bi aktifsizlik var kantinde yaf nedendr ki bilinmezzzzz
~ 287 gün
anack-su-namun
johnny mazimiz var iLkoyLan ßunun üzerine muhaßßeti geçti ondan $eeetttim yoksam ne diyin geLmeyek nargiLe ii gider ne far ki yani (:
~ 287 gün
luca leotardo
Orada olurum... Bira falan olursa mekanda ki uçan evde var iyi de içerim ben, bir iki votka da içebilirim...
Anakc su sende gel purepoison sende gel mephisto gelsin varyok gelsin ilko da gelsin herkes gelsin
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15867
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!