herkes gelsin ne olursa olsun beklerimmm kesin oluyor buluşma en kötü ühtümalle var yok abiyle takılırım o gelecek sadık olduğuna inanıyorum:)
20 Kasım 2007 19:09
bhdr
aslan 97 kardeşimin maç organizasyonuda benim buluşmayla aynı tarihte benim düzenlediğim buluşmaya katılan arkdaşlar ile isterlerse aslan67 nin düzenlediği maça taraftar olarak katılınacaktır duyurulur
20 Kasım 2007 19:17
luca leotardo
Yav mekan seçelim şeye gidelim yaa uçan ev
21 Kasım 2007 21:40
yavruş :)dişikartal
umarım gelebilirim
21 Kasım 2007 21:42
no control
süpriz yapma hevesim var
geledebilirim
gelmeyedebilirim
çelişkideyim
belkimmm bende gelebilriim yaklaşık 2 yıldır ortakantinden kopmuş yaşıyorum en azından bi yüzümüzü hatırlatalım göçtüm gittim vallahi :(
bu okul insanı yıpratır suçuda hayata atar.. öff öff ekonomi sınavına gitmeliyim şimdide :(
22 Kasım 2007 11:54
luca leotardo
Varyok mekan olarak şu geçen gittiğimiz yer nasıl sence tavla falan vardı ya? adını unuttum yoksa sonrasında nargile içtiğimiz yer mi olsun? Bak konsept olarak nargile seçelim de hiç olmazsa en kötü böyle nargile muhabbeti üzerinden geyik döner:D
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15867
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.