ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > aktivite > istanbul buluşmasıı 15 aralık

Sayfalar: 1  2  3  4  5  17  18  19  20  21  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

işsiz varyok©
işsiz varyok©
taner, küfür etme kapasitesine sahibim :D
20 Kasım 2007 15:21   mesajın adresini al  

bhdr
bhdr
herkes gelsin ne olursa olsun beklerimmm kesin oluyor buluşma en kötü ühtümalle var yok abiyle takılırım o gelecek sadık olduğuna inanıyorum:)
20 Kasım 2007 19:09   mesajın adresini al  

bhdr
bhdr
aslan 97 kardeşimin maç organizasyonuda benim buluşmayla aynı tarihte benim düzenlediğim buluşmaya katılan arkdaşlar ile isterlerse aslan67 nin düzenlediği maça taraftar olarak katılınacaktır duyurulur
20 Kasım 2007 19:17   mesajın adresini al  

luca leotardo
luca leotardo
Yav mekan seçelim şeye gidelim yaa uçan ev
21 Kasım 2007 21:40   mesajın adresini al  

yavruş :)dişikartal
yavruş :)dişikartal
umarım gelebilirim
21 Kasım 2007 21:42   mesajın adresini al  

no control
no control
süpriz yapma hevesim var
geledebilirim
gelmeyedebilirim
çelişkideyim
22 Kasım 2007 05:29   mesajın adresini al  

işsiz varyok©
işsiz varyok©
no control gelsin, bizi kontrol etsin.
22 Kasım 2007 10:35   mesajın adresini al  

dea tacita
dea tacita
belkimmm bende gelebilriim yaklaşık 2 yıldır ortakantinden kopmuş yaşıyorum en azından bi yüzümüzü hatırlatalım göçtüm gittim vallahi :(
bu okul insanı yıpratır suçuda hayata atar.. öff öff ekonomi sınavına gitmeliyim şimdide :(
22 Kasım 2007 11:54   mesajın adresini al  

luca leotardo
luca leotardo
Varyok mekan olarak şu geçen gittiğimiz yer nasıl sence tavla falan vardı ya? adını unuttum yoksa sonrasında nargile içtiğimiz yer mi olsun? Bak konsept olarak nargile seçelim de hiç olmazsa en kötü böyle nargile muhabbeti üzerinden geyik döner:D
22 Kasım 2007 13:23   mesajın adresini al  

işsiz varyok©
işsiz varyok©
valla gelecek kişi sayısına göre değişir. ben ilk gittiğimiz yeri pek beğenmedim, öbür gittiğimiz yer de pahalıydı :D uçan ev bence iyidir
22 Kasım 2007 14:39   mesajın adresini al  

luca leotardo
luca leotardo
Uçan ev bence de iyidir ama öbür gittiğimiz yerde de mevlüt şekeri gibi nargile kıvamı vardı çektikçe kallavi bir aydınlanma veriyordu şuurumuza.

varyok© demis ki:

valla gelecek kişi sayısına göre değişir. ben ilk gittiğimiz yeri pek beğenmedim, öbür gittiğimiz yer de pahalıydı :D uçan ev bence iyidir

22 Kasım 2007 14:42   mesajın adresini al  

işsiz varyok©
işsiz varyok©
abi öğrenciyiz biz :D
22 Kasım 2007 15:05   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  17  18  19  20  21  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008