şaka bir yana foto makinesi çalınırda fotolar gider diye hafıza kartını cebime sakladsım şimdi bakıyorum fotolara birazdan isteyenlere yollarım ekleyin msnimi:btelgezer@gmail.com
15 Aralık 2007 21:54
jan
bahadır o fotolara bişi olduysa 20 kişinin hışmına ugrarsın bak , ayrıca can imparatorluğu olarak çökeriz üstüne :P
15 Aralık 2007 21:54
imamcık
pek konuşkan biri değilimdir daha çok dinlemekle yetindim ama çok eğlendim ilk buluşma aktivitemde beni yalnız bırakmayan kantin üyelerine teşekkürler bir dahaki buluşmada görüşmek üzere.
15 Aralık 2007 21:55
cigdém
ne güsel keyiflidir şimdi herkesler :)
15 Aralık 2007 21:57
frnz/ ...
yalnız bi an okuyunca cidden çalındı sandım ve fotoraflara üzüldüm
ne bencilim ya :p
15 Aralık 2007 22:01
jan
bahadırın ellerinden öpüorum harika çekmiş yaa :D
15 Aralık 2007 22:04
eterlielbisemudguard
keyifler yerinde... bende geldim arif senle konustuk hatırlıyomusun? frnz benle tanısmak istemedi baktım bana bayat balık gibi baktı bende dedim bunla tanısmam... o yüzden erken ayrıldım ama güzeldi... ayrıca fotolar calındıysa bilemiyorum ne olur artık... gerisini yazmıyım...
=Sben yoktum yaaa=Scok fecisinizzz... hepinizi temmuz sonundaki bulusmaya beklerim...=D ben düzenlicem... hayaletlerinizde olsa şizofrende olsanırz katılın tamam mı =S
15 Aralık 2007 22:04
frnz/ ...
haha bn de diorum km geldi bn kme baktım nie tanışmadım manyak mıyım ayıp etmişim fln diee:d
15 Aralık 2007 22:13
*** perihel
can imparatorluğu kurdunuz demek:)
doğru bütün can'lar ordaydı mephistom da ordaydı biz yoktuk böhüüü..
ben de istiyorum fotoğrafları!aynı ekibi ocaktaki ankara buluşmasına bekliyoruz
gelmeyenlere küsülür:not
15 Aralık 2007 22:24
jan
hehehe bugün ortalığı kasıp kavurdu kutsal can imparatorluğu :D bir hayli foto çekildi sanırım bahadır ın dediğine göre 150 mb :D fotoları istemek mümkün ama ulaşmak zor olacak sanırım :))
15 Aralık 2007 22:30
*** perihel
geliyoo fotolarınızz
jan demis ki:
hehehe bugün ortalığı kasıp kavurdu kutsal can imparatorluğu :D bir hayli foto çekildi sanırım bahadır ın dediğine göre 150 mb :D fotoları istemek mümkün ama ulaşmak zor olacak sanırım :))
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15867
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.