btelgezer kardeş, yakalamışken sıralayalım. muhtemelen gelicem diyen herkes gelmiycek. onun için duygusal olarak hazırlıklı ol, selpakların benden istersen :D sonracığma buluşma saati ve yerini saat 14.00 buger king önü yap. muhtemelen arastaya gideriz yine, sonradan gelenler için mekan olarak arasta yaz. kalabalığız çünküm. başka da bişey yok. ben geliyorum, yetmiyo mu :D
~ 269 gün
bhdr
gel abi sen gel yeterki engin makine bilgini benimle paylaşırsın tamadır buluşma saati 14 e alnımıştır burgerking önünde bekleyeceğim sizleri:P
~ 269 gün
don lastiği
bayramınıza gitsenize
~ 269 gün
..!!onur
bnde gelmek istiyorum yaff :( pazara alsak ? :D
~ 269 gün
bhdr
pazar olması zor bugün itibari ile taa 1 ay evvel c.tesi diye belirttim k.bakma başka sefere kısmet artık
~ 269 gün
..!!onur
:( ama lise arkadasları da aynı gün aynı saat ühüü :( onlarla mı gelsem :P
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15867
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!