ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
merhaba hep buluşma düzenlendi ama ben okul du işti derken katılamadım bu seferde ben bir buluşma düzenlemek istedim katılmak isteyenler buluşma şurada olsun diyenler fikirlerini belirtsinlerr maksat katılanları gönüllerinin hoş tutulduğu bir buluşma olsun.buluşmanın foto çekimlerini bizzat ben yapacağım hatta
18 Kasım 2007 13:06 ~ 18 Kasım 2007 13:29
gülin l'angelo
ben de gelim mi nolur :D
18 Kasım 2007 13:35
deadnight warrior
geçen seferki gibi bi satış olmaması koşuluyla ben de gelebilirim sanırım :D
18 Kasım 2007 13:37
ßhd®
sizide beklerim tabiki gelebilen herkese açık bu buluşma
18 Kasım 2007 13:38
ßhd®
bu sefer satış yok ki daha önceki buluşmalara gelceğim diye ekledim kendimi gelemedim bir türlü ne yazıkki bu buluşmayı bizzat kendim yaptımki telafi amaçlı olsun diye
18 Kasım 2007 13:40
anthony casso cesare
Ya geçeen seferki buluşmalara gidenler telafi amaçlı satış yaparlarsa:D
btelgezer demis ki:
bu sefer satış yok ki daha önceki buluşmalara gelceğim diye ekledim kendimi gelemedim bir türlü ne yazıkki bu buluşmayı bizzat kendim yaptımki telafi amaçlı olsun diye
(1) 18 Kasım 2007 14:04
kupa kızı
aha yine toplaşma...
yok yav bu sefer heves yapmıycam o zaman mutlaka bi işim çıkıyo buluşma yalan oluyo :P
yan çizMeyin arkada$Lar...iLkooooooooooooooooooooooooooo nirdesin (:
20 Kasım 2007 15:03
deadnight warrior
taner, küfür etme kapasitesine sahibim :D
20 Kasım 2007 15:21
ßhd®
herkes gelsin ne olursa olsun beklerimmm kesin oluyor buluşma en kötü ühtümalle var yok abiyle takılırım o gelecek sadık olduğuna inanıyorum:)
20 Kasım 2007 19:09
ßhd®
aslan 97 kardeşimin maç organizasyonuda benim buluşmayla aynı tarihte benim düzenlediğim buluşmaya katılan arkdaşlar ile isterlerse aslan67 nin düzenlediği maça taraftar olarak katılınacaktır duyurulur
20 Kasım 2007 19:17
anthony casso cesare
Yav mekan seçelim şeye gidelim yaa uçan ev
21 Kasım 2007 21:40
no control
süpriz yapma hevesim var
geledebilirim
gelmeyedebilirim
çelişkideyim
22 Kasım 2007 05:29
deadnight warrior
no control gelsin, bizi kontrol etsin.
22 Kasım 2007 10:35
dea tacita
belkimmm bende gelebilriim yaklaşık 2 yıldır ortakantinden kopmuş yaşıyorum en azından bi yüzümüzü hatırlatalım göçtüm gittim vallahi :(
bu okul insanı yıpratır suçuda hayata atar.. öff öff ekonomi sınavına gitmeliyim şimdide :(
22 Kasım 2007 11:54
anthony casso cesare
Varyok mekan olarak şu geçen gittiğimiz yer nasıl sence tavla falan vardı ya? adını unuttum yoksa sonrasında nargile içtiğimiz yer mi olsun? Bak konsept olarak nargile seçelim de hiç olmazsa en kötü böyle nargile muhabbeti üzerinden geyik döner:D
22 Kasım 2007 13:23
deadnight warrior
valla gelecek kişi sayısına göre değişir. ben ilk gittiğimiz yeri pek beğenmedim, öbür gittiğimiz yer de pahalıydı :D uçan ev bence iyidir
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15867
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!