vay kardeşim benim..olum kaç zamandır birlikteyiz insan bi okutur değil mi? bana bak o plağın yanında sana açıcam bi rakı sende şiir okuycan tamammı len gelince yapıcam bak bunu sözüm söz smirnoff gibi olmayacak=))
24 Nisan 2008 23:09
no control
burak..söke söke alırım bak..ona göre :))
ulan 3 yıldır o plak orda..bu seene kıymete bindi arkadaş :)
24 Nisan 2008 23:11
blind_guardian
olum ben bu sene gördüm yalan mı? =)) yoksa sana yar edermiyim len onu=)) kardeşim sözüm söz valla ben rakı içmem ama sana açıcam ama sende söz ver şiir okuyacaksın tamam mı len??
24 Nisan 2008 23:12 ~ 24 Nisan 2008 23:13
no control
ayıpsın..sen şiiri seç :)
ama benim ses berbat..biliyon :)
24 Nisan 2008 23:15
blind_guardian
ses değil olum önemli olan yüreğinden olsun yeter=)) tamam ben seçerim şiiri p.tesi geliyorum kısmetse görüşürüz sende sınavları bi bitir de tamam mı? ( bu arada aga sizde mi kalıyo?olum çocuğu yalnız bırakmayın len kafayı sıyırtcak yakında=)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15857
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!