gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Edebiyat - şiir bir defa bitmeli...
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  << Önceki Sayfa      Listelenen Kayitlar 161 - 167
 Yazar: Mesaj:
no control
no control
istemek yeter dedim ve inandım...

24 Nisan 2008 23:03  mesajın adresini al  
tutaste
tutaste
heyecan yapmıştım len:)

24 Nisan 2008 23:08  mesajın adresini al  
blind_guardian
blind_guardian
vay kardeşim benim..olum kaç zamandır birlikteyiz insan bi okutur değil mi? bana bak o plağın yanında sana açıcam bi rakı sende şiir okuycan tamammı len gelince yapıcam bak bunu sözüm söz smirnoff gibi olmayacak=))

24 Nisan 2008 23:09  mesajın adresini al  
no control
no control
burak..söke söke alırım bak..ona göre :))

ulan 3 yıldır o plak orda..bu seene kıymete bindi arkadaş :)

24 Nisan 2008 23:11  mesajın adresini al  
blind_guardian
blind_guardian
olum ben bu sene gördüm yalan mı? =)) yoksa sana yar edermiyim len onu=)) kardeşim sözüm söz valla ben rakı içmem ama sana açıcam ama sende söz ver şiir okuyacaksın tamam mı len??

24 Nisan 2008 23:12 ~ 24 Nisan 2008 23:13  mesajın adresini al  
no control
no control
ayıpsın..sen şiiri seç :)
ama benim ses berbat..biliyon :)

24 Nisan 2008 23:15  mesajın adresini al  
blind_guardian
blind_guardian
ses değil olum önemli olan yüreğinden olsun yeter=)) tamam ben seçerim şiiri p.tesi geliyorum kısmetse görüşürüz sende sınavları bi bitir de tamam mı? ( bu arada aga sizde mi kalıyo?olum çocuğu yalnız bırakmayın len kafayı sıyırtcak yakında=)

24 Nisan 2008 23:17  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  << Önceki Sayfa      Listelenen Kayitlar 161 - 167
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008