ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > aktivite > İzmir' in Dağlarında Çiçekler Açar
luteus unsal bulusma izmir
1 Aralik 2007, İzmir luteus - aktivite sahibi, sorumlu kişi

ayrıntılar, notlar, buluşma saati

Tarih : 01 / Aralık / 2007 - Cumartesi

Saat :16:30-17:00 arası,

Buluşma Yeri : Alsancak, Sevinç Pastahanesi Önü.

Not: Buluşma saatinde gelemeyecek olan arkadaşlar direk Sardunya' s a gelsinler. ORTAKANTİN üyelerinin yerini sorsunlar çalışanlara direk olarak sizi bizim yanımıza bırakırlar.

mekan, adres

Alsancak, Sardunya' s

Sayfalar: 1  2  3  4  5  7  8  9  10  11  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

luteus
luteus
Arkadaşlar malum okuyan arkadaşlar da var herkes benim gibi mezun değil :D okuyan arkadaşların vizelerinin bitiminde kafa dağıtmak amacıyla ve biraraya gelebilmek için 1 aralık 2007 - c.tesi günü saat 16.30-17.00 arasında alsancak sevinç pastahanesinin önünde buluşup bir mekana gidip eğlenip muhabbetimizi edelim istiyorum. katılım ne durumda olur görücez... katılan arkadaşlar yer konusunda fikir verirse en azından yer olarak daha kesin olarak bir yer belirleyebilriz. hadi katılımı görelim. hepinizi bekliyorum.
17 Kasım 2007 14:17   mesajın adresini al  

no control
no control
tam vizelerimin başladı gün oluyor 1 aralık
17 Kasım 2007 14:18   mesajın adresini al  

luteus
luteus
hadi beah :( üzüldüm ege de bizim çocukların hep 30 ' unda sonmuş ondan öyle dedim :) izmir' deysen gelirsin ya hafta sonu zaten 1 ARALIK :D c.tesi' ye geliyor :D
17 Kasım 2007 14:37   mesajın adresini al  

no control
no control
aga sınavların hafta sonu yok...içerken bizide yaad edersiniz sınavlar iyi geçer :)
17 Kasım 2007 14:40   mesajın adresini al  

luteus
luteus
vay sizin olay biraz acaip o zaman :) kısmet değilmiş o zaman senin yerine de yaparız eğlence :D kas kendini bari sonrakinde burda ol.
17 Kasım 2007 14:43   mesajın adresini al  

zıbank
zıbank
aa benimde sınavım var bornovada saati tam olarak kaç bilmiyorum ama bakalım artık :D
17 Kasım 2007 14:45   mesajın adresini al  

zıbank
zıbank
valla benim cumartesi sınavım içtenlikle söylebilirim ki kaçıncı kez alttan aldığım belli olmayan dersim cumartesi günü bornovada :D
17 Kasım 2007 14:46   mesajın adresini al  

luteus
luteus
hahahah :D ne bu ya :D herkesin sınav' ımı var ? :) nasılsa akşam üzeri buluşucaz.... rahat rahat gidin gelin sınavınıza ya saat 17.00 da en geç buluşcaz buluşmaya yetişemeseniz de yer mekan belli yani oraya direk gelirsiniz... ;) sıkmayın kendinizi
17 Kasım 2007 14:59   mesajın adresini al  

üstteki
üstteki
Ünsal çok üzgünüm ,gelemiyorum :)
17 Kasım 2007 15:16   mesajın adresini al  

luteus
luteus
hahahahaha istanbul' dan çıkıp gelme zaten olum sen... bekletirsin yine :D gelmenizi çok isterdim ama izmir' e...
17 Kasım 2007 15:21   mesajın adresini al  

zıbank
zıbank
iyi bakalım katılalım o zaman :)
17 Kasım 2007 15:37   mesajın adresini al  

souvereign jr.
souvereign jr.
benim 20sinde başlayıp , 30unda bitiyor sınavlarım , gelirim 1inde. :)
17 Kasım 2007 15:48   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  7  8  9  10  11  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008